MAE SI JURNALISTUL ROMAN ANDREI MARIAN MIHAI CARE LUCREAZA LA FRANCE 24 DEZMINT CA AR FI FOST GRAV RANIT! DIVERSIUNEA BASISTO-JOHANNISTA CONTINUA!

14 nov.

Imaginea articolului Jurnalist român, rănit în urma atentatelor de la Paris

Andrei Marian Mihai, un jurnalist român care lucrează la France 24, a fost grav rănit în atacurile de vineri seară de la Paris, au anunţat, pe Facebook, apropiaţi ai acestuia.

UPDATE MAE dezminte informația, precizând că cetățeanul român Andrei Marian Mihai nu a fost rănit în atacurile de la Paris.

„Acesta a confirmat direct unui reprezentant MAE că informațiile apărute pe contul său de Facebook au fost postate de alte persoane și nu sunt veridice”, a transmis ministerul într-un comunicat.

„Andrei Marian Mihai este un jurnalist român care lucrează la France 24. Acum el se află în comă indusă în urma atentatelor de la Paris. Să ne rugăm pentru viaţa sa!”, a scris, pe Facebook, o prietenă a jurnalistului.

„TEROARE la Paris… Mai multe atentate au zguduit capitala Franţei în această seara. Doua explozii s-au auzit lângă Stade de France, chiar în timpul meciului de fotbal Franţa – Germania. Se vorbeşte de zeci de morţi şi răniţi… S-a declarat stare de urgenţă şi graniţele Franţei au fost închise. Printre răniţi se află şi un ziarist de origine română de la France 24, Andrei Marian Mihai”, a scris o altă persoană care îl cunoaște pe ziarist.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: