SOTIA LUI JULIEN CIOLOS, VILLEMIN VALERIE CIOLOS ESTE TEXTIERA CUPLULUI EDWARD MAYA & VIKA JIGULINA!

14 nov.

„Deci, eu nu sunt singur/ Tu nu ești singur/ Vom încheia cu dragoste/ Împreună în dragoste/ Orașul  care-mi place/ Oamenii care îmi plac/ Vom încheia cu dragoste/ Împreună în dragoste”… Şi așa mai departe, până intră biţii puternici și repetitivi.

„Mono in love”. Poezia de mare angajament, fără rimă, fără ritm și fără logică a fost compusă, în 2013, pentru cuplul Edward Maya & Vika Jigulina, de doamna Cioloș Villemin Valerie, soţia actualului premier al României. Nu este singura creaţie din domeniu a absolventei de studii superioare în ştiinţele agriculturii, ea compunând „versurile” mai multor melodii. Ȋn același stil și cu același mesaj.

Informaţia apare pe profilul oficial de pe canalul youtube al cântăreţului Eduard Maya. Contactat telefonic de Active News și rugat să confirme sau să infirme dacă doamna Villemin Valerie a scris acele versuri, Eduard Maya a luat o pauză de gândire, apoi a răspuns „nu știu, să verific”. „Păi, nu știţi cine vă scrie versurile?! Sunt datele de pe pagina dumneavoastră oficială”. „Sunaţi-mă peste juma de oră, verific pe youtube”. Nu știu de ce, am avut impresia că aud „modific”, în loc de „verific”… „Dar pe doamna Villemin Valerie o cunoașteţi?”. Pauză lungă. „Noi, artiștii, suntem mulţi, nu ne cunoaștem toţi între noi. Mă scuzaţi o secundă”, spune Eduard Maya. Apoi închide telefonul, ca un artist adevărat ce este.

Deși Edward Maya & Vika Jigulina susţin concerte în străinătate, vând discuri și încasează bani frumoși din această afacere, textiera Cioloș Villemin Valerie nu a beneficiat, în tot acest timp, nici măcar un euro-cent, conform declaraţiilor de avere ale soţului ei (v. document).

Susţinătoare a artelor, dar mai ales a artiștilor cu pasiuni convergente, Valerie Cioloș-Villemin a participat luna trecută, la un spectacol organizat de Primăria Alba-Iulia în parteneriat cu Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia. Numităde presa locală „cireașa de pe tort”, soţia premierului Cioloș a urcat pe scenă și a interpretat o serie de melodii de pe albumul Grace, fiind acompaniată de un cor.

Sursa :  http://activenews,ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: