GAULEITERUL NAZI, KLAUS JOHANNIS ARE MAINILE PATATE CU SANGELE CADAVRELOR CARBONIZATE DE LA „COLECTIV „,IN URMA CARUIA A REUSIT SA-L FACA PE PREMIERUL VICTOR PONTA SI GUVERNUL PERFORMANT AL ROMANIEI SA-SI DEA DEMISIA!,ACIDUL FOLOSIT DE NAZISTI,ARMA CRIMEI DIN „COLECTIV”!,CAND ARE DE GAND SA RASPUNDA ACEST ASASIN ECONOMIC AL ROMANIEI LA CELE DOUA INTREBARI?!

15 nov.

https://searchnewsglobal.files.wordpress.com/2015/06/article.jpg

Gest provocator fără precedent în Uniunea Europeană

În data de 27 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adică, să priceapă toată lumea, recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German pe întregul continent european, înaintea şi pe parcursul desfăşurării celui de al Doilea Război Mondial (facsimil 1: acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu în 27 februarie 2007).

Preşedintele şi toţi cei care stau drepţi în faţa lui nu răspund unor întrebări esenţiale:

1. Care a fost motivul real care a condus la decesul şi intoxicarea celor prezenţi la eveniment?

2. A fost un accident sau o mână criminală?

de  Dan Tomozei

La fel cum în cazul răpirii jurnaliştilor din urmă cu zece ani, când preşedintele de atunci ştia totul, şi acum, în 2015, evenimentele urmăresc acelaşi scenariu: preluarea totală a puterii şi decimarea adversarilor cu sprijin consistent din exterior. Preşedintele Iohannis este unul dintre cei care cunosc adevărul celor petrecute în “Colectiv”, adevăr de care nu pare la fel de interesat pe cât a fost de grăbit să prăbuşească guvernul propriei ţări, ca dovadă a României lucrului bine făcut.

Faptul că preşedintele a redevenit tăcut, nu mai suprinde pe nimeni. Atât cât a fost nevoie pentru falsele dialoguri şi negocieri cu strada şi partidele politice, Iohannis s-a încruntat, a zâmbit, a făcut o baie de mulţime, apoi a dispărut în noaptea tot mai întunecoasă a durerii celor care au pierdut un apropiat în “Colectiv”.

INCENDIU - CLUB COLECTIV - BUCURESTIUn politician care se hrăneşte cu cadavre carbonizate este o existenţă în care matematica dă permanent rezultat minus, chiar dacă revoltele de azi din România sunt dirijate spre acel insipid executant “guvernul meu”. (Foto Mediafax)

Dacă protestele de stradă vor duce la căderea actualului guvern, ultimul care mai are ceva legături cu România, pentru a genera “guvernul meu”, tinerii revoluţionari lipsiţi de memoria istoriei vor avea două variante: fie să se trezească din hipnoză, fie să asume rolul de manevraţi politic ca dovadă că şi ei au avut ghinion.

Când un preşedinte încurajează protestele de stradă împotriva guvernului din propria ţară, într-un moment de extremă sensibilitate socială, acel preşedinte este un necrofag care zdrobeşte între maxilare ultima fărâmă de speranţă şi decenţă a României.

Decidenţii din ţara noastră, la fel ca şi cei din stradă, sunt prea tineri, prea lipsiţi de experienţă, de memorie, prea dependenţi de alţii pentru ca imaturitatea să nu fie uşor şi decisiv manipulată înspre ceea ce vor cei care nu au legătură cu România.

Nimic nu este mai dezgustător decât să vezi un individ care se hrăneşte cu cadavre carbonizate, inspirând impasibil mirosul dulceag al revoluţiilor imbecile în fruntea cărora se află de un an de zile. Necrofagul simte momentul prielnic al sentimentului de revoltă care nu poate fi ignorat, care poate fi exploatat politic. Necrofagul se ascunde sub haina liderului naţional, sub masca sistemului, sub litera legii sau a mesajelor seci, aidoma călăului care descăpăţânează fără să-i poţi vedea rânjetul de satisfacţie care umple golul de sub masca socială.

“Sunt impresionat de manifestările din această seară. Este o mişcare de stradă, care vine din dorinţa oamenilor de a le fi respectată condiţia şi demnitatea. Am înţeles că se cere şi se aşteaptă, pe bună dreptate, ca cineva să-şi asume răspunderea politică. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revoltă”, susţine Klaus Iohannis din birourile guvernării Facebook.

Pe Facebook s-a declanşat din nou urgia manipulărilor groteşti generatoare de ură, cât mai multă ură, încât judecata şi măsura nu mai au loc nici cât pentru o necesară respiraţie. Se sufocă România în prostie, iar asta place teribil necrofagului social care într-o zi de doliu național face poze la locul cadavrelor carbonizate, cu mirese şi petreceri aniversare în familie. Din nou, suntem la câţiva paşi de haos …

Nici măcar cei din stradă nu mai pot fi convinşi de “accidentul din Colectiv”. Este tot mai clar că sute de oameni au fost folosiţi drept carne de tun politic, pentru o lovitură de stat. Acum, Iohannis are şi guvernul său.

Noua guvernare şi noua majoritate parlamentară se vor ridica din tragedia a zeci de tineri nevinovaţi, ai căror părinţi, fraţi şi prieteni aşteaptă, la aproape două săptămâni, un răspuns clar:

DE CE A FOST NEVOIE DE O TRAGEDIE PENTRU A DOBORÂ UN GUVERN?

Preşedintele României, Klaus Iohannis, tace! Adevărul nu este la fel de important pentru preşedintele care se dovedeşte mai lipsit de scrupule în comparaţie cu antecesorul său. Cu fiecare tânăr care pierde lupta cu viața se coboară o nouă treaptă în tenebrele unei președinții tot mai autiste și mai periculoase pentru statul românesc, trecut din nou prin foc și sânge nevinovat!

imageTărăgănarea negocierilor politice, amestecul societăţii civile şi a “reprezentanţilor străzii” în decizii exclusiv parlamentare, susţin şi alimentează teoria potrivit căreia tragedia din Colectiv nu a fost un accident.

Producerea evenimentului, declanşarea spontană de proteste cu revendicări precise, arestarea în grabă a unor prezumtivi vinovaţi, promovarea unor false teorii şi servirea prin intermediul mass-media, exploatarea numărului în creştere a deceselor, încercarea de prelungire a manifestaţiilor de stradă, în ciuda diluării prezenţei, totul conduce spre un scenariu pregătit anterior în detaliu şi scăpat de sub control.

De când a ajuns la Cotroceni, se moare în jurul preşedintelui Iohannis, se moare şi la Bucureşti, şi la Sibiu, şi în alte locuri din România, tragediile fiind transformate în manipulări politice în care noile generaţii de români sunt folosite ca masă de manevră.

Să recapitulăm!
Zeci de tineri au murit inutil, alte câteva sute au fost răniţi. Imediat a fost declanşat mecanismul protestelor de stradă care s-au stins odată cu demisia guvernului Ponta. Ministrul şi preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, trădează şi se alătură noii majorităţi parlamentare al cărui premier pare să fie impus din afara României, țară a cărei imagine a fost din nou afectată la nivel internațional.

Acesta nu este un scenariu. Este pura realitate care ne arată că, din nou, România a fost trădată de servicii, armată, administraţia centrală, şi predată intereselor străine.

Colectiv, nimic despre parintiCe caută ACIDUL CIANHIDRIC !!! în CANTITĂȚI LETALE în corpul celor decedați la Colectiv? Acidul cianhidric a fost folosit în timpul Germaniei naziste în lagărele de exterminare sub denumirea comercială de Zyklon B.

Pardon, accident ?!?!

“Potrivit raportului INML, pe lângă arsurile suferite de cele 26 de persoane, analizele toxicologice arată că toate prezintă concentraţii în sange de monoxid de carbon şi acid cianhidric în doză toxică, 18 dintre acestea având concentraţii peste valorile letale.

Toate victimele au fost expuse în grad diferit la concentraţii ridicate de funingine, aerosoli şi gaze toxice generate în incendiu, între care monoxidul de carbon şi acidul cianhidric sunt dovedite ca prezente. În aceste tipuri de incendii rezultă însă şi alte tipuri de substanţe toxice: poliuretanul (ex. bureţi folosiţi în antifonare etc.) şi poliacrilonitrilul (ex. fibre folosite la etanşarea racordurilor de ţeavă) generează acid cianhidric şi izocianaţi, oxizi de azot, oxizi de sulf; policlorura de vinil (ex. plastice de orice fel) generează hipoclorit, acid clorhidric, acid fluorhidric; cauciucul generează hidrogen sulfit, acroleină, aldehide, benzen, fenoli, bioxid de sulf etc.”, arată raportul INML.” – Gândul.info

Acidul cianhidric este un lichid incolor, gălbui, inflamabil, cu o solubilitate bună în apă, cu un miros neplăcut de migdale amare, extrem de toxic. Mirosul asemănător cu cel de migdale se explică prin faptul că semințele de migdale conțin un glicozid cianogen, care sub acțiunea enzimei hidroxilnitrilază se descompune în glucoză și acid cianhidric. În combinație cu potasiul formează sarea cianură de potasiu, care este utilizată la obținerea aurului. A fost folosit în timpul Germaniei naziste în lagărele de exterminare sub denumirea comercială de Zyklon B. Acidul cianhidric este trecut în lista armelor chimice (gaz de luptă); se obține în prezența platinei și la 1000 grade C: CH4 + NH3 +3/2O2–>CHN + 3H2O. – Wikipedia

Această pagină de neagră istorie va fi înţeleasă de tinerii din stradă destul de curând, când vor descoperii că “guvernul meu” şi “România mea” nu le aparţin, pentru că ei contează cel mult ca masă de manevră şi experiment social.

Ce nu pare să înţeleagă Iohannis şi toţi cei care îl înconjoară azi este că tinerii şi scenariile se schimbă, şi că de fiecare dată, fără excepţie, vânătorul devine vânat.

Sursa: Dan Tomozei via Ziaristi Online

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: