FOSTUL PREMIER AL ROMANIEI ,VICTOR PONTA A DECLARAT CA „NU VOI VOTA GUVERNUL CIOLOS!”

16 nov.

Victor Ponta a anunțat că nu va vota guvernul condus de Dacian Cioloș, chiar dacă ceilalți membri ai PSD au decis că îl vor susține. Fostul premier nu și-a nuanțat decizia, însă este probabil ca acesta să fie deranjat de felul în care a fost constrâns să părăsească biroul de la Palatul Victoria.

Deși noul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Victor Ponta la bilanțul guvernării acestuia, fostul premier susține că nu a fost invitat să participe la această întrunire, dar nici nu este deranjat de decizia care s-a luat pentru că nu ar putea să se supere vreodată pe partidul la care a cunoscut atâtea satisfacții.

„Nu voi vota mâine noul Guvern. Nu cred că au nevoie de votul meu. Decizia PSD despre guvernul domnului Cioloș este în regulă… Nu am fost invitat la PSD ieri și nu o să comentez nimic din ce au făcut. Nu am fost invitat la bilanțul guvernării pe care eu am condus-o. Nu m-am supărat. Pe PSD nu o să mă supăr niciodată. Și nici nu mă duc neinvitat nicăieri. Importat este însă că s-a vorbit de bine despre guvernare!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: