GUVERNUL DE BIROCRATI ” VARZA A LA BRUXELLES”,CONDUS DE JULIEN CIOLOS,ARE MINISTRI CU FUNCTII LA FUNDATIA SOROS?!,NUME DE MINISTRI LEGATI DE SRI,SIE,SOROS SI DIRECTORI LA MULTINATIONALE!

16 nov.

https://searchnewsglobal.files.wordpress.com/2015/11/3-problemele-cetatii-guvernul-romaniei1.jpg

Dacian Ciolos a anunțat componenta Cabinetului său. Urmează ca, luni, miniștri să fie audiati in Parlament, iar marti va fi votul de investitura și depunerea juramantului.

”Sunt în măsură să vă prezint astăzi lista membrilor Guvernului pe care o să o propun Parlamentului. Am urmarit sa aleg oameni cu competenta, experienta pe domeniul pe care l-am propus sa-l conducă. Am urmarit sa avem si un echilibru de genuri, cred ca este unul din rarele propuneri de Guvern al Romaniei care a re o treime din membrii propusi femei. Am urmarit sa fie oameni profesionisti, integri, deschisi spre dialog” a declarat premierul desemnat.

Costin Grigore Borc – viceprim-ministru si ministru pentru Economie

Vasile Dancu – Viceprim ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale

Mihnea Motoc – Ministerul Apararii

Petre Toba – Ministrul Afacerilor Interne

Lazar Comanescu – Ministerul Afacerilor Externe

Anca Dragu Paliu – Ministerul Finante Publice

Cristina Guseth – Ministerul Justitiei

Ministerul Educatiei Nationale – Adrian Curaj

Marian Costescu – Ministerul Trabsporturilor

Ministerul Muncii – Claudia Ana Marcos

Andrei Baciu – Ministerul Sanatatii, un tanar medic chirurg

La ministerul Ahriculturii – Achim Irimescu

Ministerul Energiei – Victor Vlad Grigorescu

Fonduri Europene – Aura Carmen Raducu

La ministerul Mediuliu – Cristiana Pasca Palmer

La ministerul Comunicatiilor – Marius Raul Bostan

Ministerul Culturii – Vlad Alexandrescu – a fost si ambasador al Romaniei in Luxemburg

Ministerul Tineretului si Sportului – Elisabeta Lipa

Violeta Alexandru – ministru delegat pentru consultare publica,se va ocupa de dialogul social clasic dar as vrea sa mergem dincolo de asta si sa am un minister care sa discute cu societatea civila organizata

Seful cancelariei primului ministru – Ioan Dragos Tudorache, jurist de profesie

Numeroase nume de miniștri sunt legate de SRI, SIE, Soroș și directori de multinaționale sau de aparatul administrativ de la Bruxelles.

„Mafiotii propriu-zisi si corporatiile capitaliste merg foarte bine mana in mana deoarece si unii si altii practica exploatarea omului de catre om! Unii o fac in mod sclavagist iar altii in mod capitalist, care e sclavie camuflata, dar exploatatori spurcati sunt si unii si altii!”

PRIETENA LUI MACOVEI – Cristina Guseth, directoarea Freedom House, ONG finantat de miliardarul George Soros, este propusa de premierul Dacian Ciolos la Ministerul Justitiei. Cooptata in Fundatia Soros in 1990, Cristina Guseth este o apropiata a ex-ministresei Monica Macovei. In 2005, Freedom House a primit 40.000 euro de la Ministerul Justitiei condus de Macovei, pentru un audit folosit la decapitarea PNA. Nominalizarea a provocat consternare printre magistrati.

400x_MembriaiInitiativeipentruoJustitieCurata

Si-au luat tara inapoi! Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat, duminica 15 noiembrie 2015, componenta Guvernului, implicit numele noului ministru de Justitie. Nu este asa-zisa „experta anticoruptie” si fosta consiliera a Monicai Macovei, Laura Stefan, ci un personaj din aceeasi categorie. Este vorba despre Cristina Guseth (foto 1 in plan departat), cea care a mers, recent, la consultarile de la Palatul Cotroceni organizate de presedintele Klaus Iohannis, din postura de reprezentant al societatii civile.

Nominalizarea Cristinei Guseth, care asa cum presa a scris nici macar nu are studii juridice, a provocat stupoare in randul judecatorilor si procurorilor. Asta din cauza afinitatilor si legaturilor politice ale celei propuse sa-i ia locul lui Robert Cazanciuc, in special cu fosta ministresa a Justitiei, Monica Macovei, dar si din cauza legaturilor cu miliardarul George Soros.

George Soros, finantatorul

Astfel, Cristina Guseth este cunoscuta ca fiind o apropiata a actualei europarlamentare Monica Macovei. Guseth este considerata drept unul dintre membrii de vaza ai asa-zise „grupari macoviste” din Justitia Romana, alaturi de alte personaje precum Vasilica Danilet. De asemenea, Cristina Guseth s-a numarat printre cei mai vehementi sustinatori ai regimului Basescu si ai sistemului construit in cei zece ani de mandat ai acestuia.

Aceeasi Cristina Guseth este directoarea Freedom House Romania, un ONG finantat de miliardarul George Soros, dupa cum presa a dezvaluit. Un ONG care, asa cum se stie, organizeaza tot felul de conferinte si seminarii pe teme din Justitie, in Romania sau in strainatate, la care participa magistrati alesi pe spranceana, cum ar fi de exemplu controversata judecatoare Camelia Bogdan (foto 2), dar si ziaristi de casa ai DNA si ai institutiilor de forta.

De altfel, legaturile Cristinei Guseth cu George Soros incep inca din anii 1990. Si nu o spunem noi, ci acest aspect se regaseste in prezentarea facuta de publicatia Adevarul, acolo unde cea propusa pentru Ministerul Justitiei obisnuia sa scrie editoriale: „Cristina Guseth are o experienta indelungata in relatia cu presa, incepand din anul 1990 cand, in cadrul Fundatiei Soros, a coordonat in principal programele pentru presa”.

Pe aceeasi Cristina Guseth o mai gasim intr-un alt context, alaturi de fosta ministresa Monica Macovei. Mai exact, ca membru al unui alt ONG, „Inititativa pentru o Justitie Curata”, ONG din care mai face parte Laura Stefan (foto 3 alaturi de Cristina Guseth), fosta consiliera a Monicai Macovei, dar si Sorin Ionita, un apropiat al Alinei Mungiu Pippidi, aceasta din urma si ea parte a unor ONG-uri finantate de George Soros.

Nu in ultimul rand, Cristina Guseth, prin Freedom House, mai face parte si din „Alianta pentru o Romanie Curata”. Surpriza, si acest ONG, conform relatarilor din presa, a fost finantat de acelasi miliardar George Sorors.

40.000 de euro de la Macovei pentru Freedom House pentru marea epurare din DNA

In ceea ce priveste Freedom House Romania si relatia cu Monica Macovei, trebuie sa ne amintim de contractul pe care acest ONG l-a primit, in 2005, de la MJ, pentru a realiza un audit anticoruptie la PNA, actualul DNA. Contractul a avut o valoare de 40.000 de euro si a fost acordat Freedom House Romania, in perioada in care Ministerul Justitiei era condus de Monica Macovei. De fapt, auditul nu a fost altceva decat un pretext de a decapita conducerea si mai multi procurori din PNA. In 2007, Ministerul Justitiei condus de Tudor Chiuariu a formulat plangere penala pentru modul in care a fost atribuit contractul pentru Freedom House, insa PICCJ a dispus neinceperea urmaririi penale fata de Monica Macovei si Cristina Guseth.

Sotul judecatoarei Iulia Motoc, propus la Aparare

O veste buna din partea lui Dacian Ciolos a primit-o si judecatoarea CEDO, Iulia Motoc. Sotul acesteia, Mihnea Motoc, in prezent ambasadorul Romaniei la Londra, a fost propus de Dacian Ciolos, pentru functia de ministru al Apararii.

Sotul Iuliei Motoc este insa un apropiat al lui Dacian Ciolos. Spunem asta tinand cont de fotografiile publicate pe Facebook de Iulia Motoc, in decembrie 2012, fotografii in care sotul ei apare alaturi de Dacian Ciolos.

In aceleasi fotografii, alaturi de Mihnea Motoc poate fi vazuta si actuala sefa DNA Laura Codruta Kovesi (foto 4). Atunci cand s-a tras in poza cu Ciolos si Mihnea Motoc, Laura Codruta Kovesi era detasata la MAE si ocupa un post de Inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la Bruxelles pe probleme privind reforma justitiei si lupta anticoruptie.

luju.ro

Miniștrii lui Cioloș: Cristina Guseth, noul ministru al Justiției, și-a început cariera la Fundația Soros, alături de consiliera lui Klaus Iohannis

126830

Cristina-Adriana Guseth s-a născut pe 19 septembrie 1959 la București, iar în 1983 a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații a Universității Politehnica București.
Din 1990 s-a ocupat cu relația cu presa în cadrul Fundației Soros pentru o Societate Deschisă, ocupând mai multe funcții în această organizație, inclusiv membru al Consiliului Executiv. De remarcat că primul președinte al acestei Fundații, Sandra Pralong, este actual consilier al președintelui Klaus Iohannis.
Din 1998, este director al organizației non-profit Freedom House România, organizație apărută în țara noastră încă din 1990.Din 1998, Freedom House Romania a organizat anual concursul national Tanarul Jurnalist al Anului, cu scopul de a promova excelenta in presa.
Freedom House, Asociaţia Salvaţi Bucureștiul (președinte – Nicușor Dan) și Grupul pentru Dialog Social (unde Andrei Cornea este membru în Consiliul de Administraţie) fac parte din „Alianța pentru o Românie Curată”, care a fost finanțată, în perioada 2010-2012, de CEE Trust al lui George Soros, cu 120.000 de dolari.
Între 2005 și 2007, Cristina Guseth a condus departamentul pentru relația cu presa (media relations project manager) pentru Delegația Comisiei Europene la București, perioadă în care s-a ocupat de strategii de comunicare, relația cu presa, organizarea de evenimente media, training-uri, seminarii, organizarea de competiții jurnalistice, briefing-uri de presă, interviuri pentru comisarii europeni.
Freedom House România a primit un contract de 40.000 de euro pentru a realiza un audit anticorupție la PNA, actualul DNA. Acest audit a dus la demiterea conducerii instituției și nominalizarea lui Daniel Morar în fruntea DNA.
In 2007, Ministerul Justitiei condus de Tudor Chiuariu a formulat plangere penala pentru modul in care a fost atribuit contractul pentru Freedom House, insa PICCJ a dispus neinceperea urmaririi penale fata de Monica Macovei si Cristina Guseth. Din 1998, această organizație oferă premiul „Tânărul Jurnalist al Anului”. Printre câștigători se numără: Vlad Mixich (HotNews.ro), Petrișor Obae (paginademedia.ro), Cristian Ghinea (Dilema Veche, CRPE), Cristina Hurdubaia, Gabriela Lupu (România liberă), Silvia Vrînceanu (Ziarul de Vrancea), Daniel Befu, Liviu Iolu (Adevărul), Andrei Luca Popescu (Gândul.info), Serinela Spătărelu (Ziare.com), criticul de teatru Cristina Modreanu și publicistul Cristian Pătrășconiu.
În 2015, premiile au fost susținute de către Fundația Konrad Adenauer și firma The Group. Fundația Konrad Adenauer s-a remarcat prin realizarea de studii asupra tinerilor, dar și prin conferințe controversate.
Cristina Guseth a fost invitată ca reprezentantă a societății civile la discursul lui Joe Biden de la Cotroceni, din 2014. Din partea presei au fost invitați Dan Cristian Turturică(ex-România Liberă), Dan Tapalagă (Hotnews), Cristian Pantazi (Hotnews), Mircea Marian( Evz).
 
activenews.ro
93ba6c299f04f710c35672b0f157402a_XL

Cristina Guseth a iniţiat şi coordonat programe de pregătire pentru jurnalişti şi manageri de presă şi a coordonat programul şcolii BBC în România. Din 1998, este director al Freedom House România, fundaţie care organizează concursul „Tânărul Jurnalist al Anului”, care susţine jurnalismul de investigaţie şi derulează proiecte de pregătire a magistraţilor în achiziţii publice, concurenţă, confiscare extinsă, relaţia cu media, integritate şi politici anticorupţie.

Între 2005-2007 a coordonat relaţiile media ale Delegaţiei Comisiei Europene la Bucureşti.Cristina Guseth este din 1998 directorul fundaţiei Freedom House România, unul dintre ONG-urile lui Soros.

Cristina Guseth nu are studii de specialitat dar a fost director de programe la Fundaţia SOROS, si este cea mai mare sustinatoare si prietana a Monicai Macovei. Între 1991-1997, Cristina Guseth a fost director de programe la Fundaţia SOROS, iar între 2005-2007 a condus departamentul pentru relaţii cu presa pentru Delegaţia Comisiei Europene la Bucureşti. Din 1998 este director al ONG-ului FREEDOM HOUSE şi a devenit una dintre cele mai mai mari susţinătoare ale Monicăi Macovei.

Dau pe pagina Freedom House de unde vine noua ministră a justiției Cristina Guseth , mâna dreapta a Monicăi Macovei și a Băselului și mă uit pe pagina sponsorilor acestei organizații . Mamă ce încrengătură de corporații și ambasade ale ” partenerilor strategici ” !!! Philip Morris , GSK (Glaxo Smith Kline) ,UniCredit Țiriac Bank dar și Ambasada Statelor Unite ale Americii în România ,Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe , U.S. Department of State , Comisia Europeană etc

Tinerii frumoși și liberi o să-și ia o mare mue în cel mult 3 luni

Sponsori

Antalis

BancPost

British American Tacacco

GSK (Glaxo Smith Kline)

EcoRom Ambalaje

Ogilvy

Philip Morris

Rompetrol

Vodafone

UniCredit Țiriac Bank

Finanțatori

Ambasada Franței în România

Ambasada Marii Britanii și a Irlandei de Nord în România

Ambasada Regatului Olandei în România

Ambasada Statelor Unite ale Americii în România

American Cultural Center

The Black Sea Trust for Regional Cooperation (BST)

Agenția pentru Strategii Guvernamentale

Comisia Europeană

OLAF

Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe

USAID

U.S. Department of State

„Tinerii frumoşi şi liberi”, cu largul sprijin al serviciilor şi al presei controlate, au pus din nou umărul la disoluţia statală românească în Marele Proiect Globalist.

Dezintegrarea ca proiect politic

Acest guvern este o mare cacealma neoliberală – nu că eu nu aş fi bănuit de la început intenţiile celor care au manipulat mişcările de stradă profitând de tragedia umană din „Colectiv”.

Pionul otrăvit din vechiul guvern a fost în mod cert Oprea, care va fi folosit în toate combinaţiile murdare de acum înainte, inclusiv ca să susţină acest guvern de cyborgi tehno.

Avem astăzi un guvern de sorginte băsistă, cu o fantomă macovistă la justiţie care și-a început cariera în Fundația SOROS, emanat dintr-o gândire care a dus România la faliment economic și social.

Justiţia este instrumentul prin care economia românească este îngenunchiată în faţa marilor oligopoluri, pe lângă demantelarea partidelor politice viabile.

Dacian Cioloş este doar un exponent al forţelor externe ale „pieţelor libere”, iar cei care cred că asta poată să ţină loc de viziune strategică pentru dezvoltarea economico-socială a unui stat care ar trebui să fie important în zonă, suferă de naivitate congenitală.

Membri în CA al marilor corporaţii, miniştri? Nu este o glumă!

Aşa, România nu poate decât să rămână la un nivel de mediocritate statală, cu o voce castrată în politica europeană, nu mai vorbim de cea mondială, unde nu mai există.

Iar accentul pe ideologia Corectitudinii Politice va deveni mult mai pregnant de acum înainte.

Iulian Capsali

cbadc0602b6a32b89f291456b46e762b_L

MAREA CACEALMA NEOLIBERALA. GUVERNUL TEHNOCR(E)AT CIOLOS, CORPORATIILE la ECONOMIE, FMI & Comisia Europeana la FINANTE si ceva realmente socant si rizibil: propunerea retrasa a unui METROSEXUAL la SANATATE

Lazar Comanescu (66 de ani), noul ministru de Externe, a mai ocupat aceasta functie in 2008, iar acum este consilier prezidential. Mihnea Motoc, propus la Aparare, a fost secretar de stat in MAE, a fost ambasadorul Romaniei la Comisia Europeana si la ONU, acum este ambasador in Marea Britanie.

Cosmin Borc (Economie, important de precizat ca a fost secretarul personal al lui Corneliu Coposu, acum CEO Lafarge), Marian Costescu (Transporturi, un mandat socotit totusi mediocru la CFR), Victor Grigorescu (Energie, acum membru in CA Electrica).

Ciolos a spus ca spera ca pana marti sa se incheie audierile celor propusi.

Lista completa a Guvernului Ciolos:

– Costin Grigore Borc, vicepremier, ministru al Economiei, absolvent Politehnicii Bucuresti, vasta expereinta in managament, este director general la CRH, fosta Lafarge 

– Vasile Dancu, vicepremier si ministru al Dezvoltarii si Administratiei.

– Lazar Comanescu, ministru Afaceri Externe. In prezent e consilier prezidential

– Mihnea Motoc, ministrul Apararii Nationale. Acum e ambasador la Londra. Motoc a fost ambasador la ONU, ambasador la Comisia Europeana

– Petre Toba, ministrul Afacerilor Interne. Cariera indelungata in domeniu.

– Anca Paliu Dragu, ministerul Finantelor. Este analist economic la Comisia Europeana. A lucrat peste 10 ani la biroul regional pentru Romania al FMI. Cunoaste bine Ministerul Finantelor

– Cristina Guseth, ministrul Justitiei. Lucreaza la Freedom House

– Dan Marian Costescu, ministrul Transporturilor. Este manager executiv la CFR.

– Adrian Curaj, ministrul Educatiei si Cercetarii. Fost consultant al Bancii Mondiale, UNESCO, Comisia Europeana.

– Claudia Ana Moarcas, Ministerul Muncii.

– Victor Vlad Grigorescu, ministerul Energiei. A lucrat la reprezentanta Romaniei pe langa Comisia Europeana

– Aura Raducu la ministerul Fondurilor Europene. A lucrat la Directia REGIO la Comisia Europeana. Acum e expert la BERD.

Cristiana Pasca Palmer, ministerul Mediului. E sef de Unitate la Comisia Europeana.

– Marius Raul Bostan, Ministerul Comunicatiilor.  (la Telekom – n.n.)

– Vlad Alexandrescu, ministerul Culturii. Este profesor la Universitatea Bucuresti, a fost ambasador in Luxemburg

– Elisabeta Lipa la Ministerul Tineretului.  manageriala la Clubul Dinamo, dar si la COSR.

– Tot ca membru al guvernului il propun pe seful cancelarului premierului, Ioan Dragos Tudorache,  a lucrat pentru ONU in Kosovo, acum la Comisia Europeana.

– Dan Stoenescu – ministru delegat pentru Romanii de pretutindeni. Este  diplomat, acum la Ambasada Romaniei din Spania

Ciprian Bucur, ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul.

Miniștrii lui Cioloș: Andrei Baciu a fost medic într-un spital din… Franţa. Legături cu Cristian Bușoi

Cât de ușor poate să fie manipulat și păcălit poporul nostru!
În urmă cu un an, la presiunea tinerilor ”frumoși și liberi”, scoși în stradă pentru impresia artistică, a fost numit din exterior un alogen cu cetățenie germană, care nu are nimic în comun cu neamul românesc.
Exact după un an, sub pretextul unei tragedii naționale care se pare că a fost provocată și din nou la presiunea străzii manipulate, a căzut guvernul și acum avem un guvern impus de UE și condus de alt alogen cu cetățenie franceză.
Invocându-se în ambele situații ”voința poporului”, stăpânii din exterior și-au numit propriile marionete la conducerea coloniei România!
MIHNEA MOTOC, viitorul Ministru al Apărării Naționale, are master în Drept Internaţional Public şi Drept Comparat, la Universitatea George Washington (SUA)!
MARIUS RAUL BOSTAN viitor Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale
A lucrat pentru implementarea unor programe ale Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID), Băncii Mondiale şi ale Comisiei Europene, pentru administraţia publică locală.
Adrian CURAJ Ministerul Culturii
2003 a obţinut un master în Administrarea Afacerilor, la Institutul pentru Mediul de Afaceri şi Administraţie Publică din Bucureşti (ASEBUSS), în parteneriat cu University of Washington din Seattle. De asemenea, în 2007 a obţinut un certificat postuniversitar la Colegiul Naţional de Apărare.

ANCA PALIU DRAGU Ministerul de FINANȚE
între anii 1999 şi 2000, a urmat un program de studii postuniversitare la Universitatea Georgetown, Programul de Burse pentru Europa Centrală și de Est și George Washington University, Washington DC.

Cristina Guseth Ministerul Justiției
în prezent directorul fundației Freedom House Romania (ONG American)
Trăiască și înflorească poporul american și CIA care ne dă la 3-4 luni câte o lovitură de stat și ne jefuiește prin îndatorare continuă!

Acest guvern nu va avea viață lungă!

PS
DRAGNEA, teleghidat de US EMBASSY prin DNA, anunță că PSD va vota în PARLAMENT învestirea noului GUVERN!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: