KLAUS WERNER JOHANNIS + JULIEN CIOLOS = GEORGE SOROS ADEVARATUL STAPAN AL COLONIEI ROMANIA!

27 nov.

Prezent, joi seară, în emisiunea  moderată de Rareş Bogdan de la Realitatea TV, premierul Dacian Cioloș, a relatat într-un mod cuprinzător principalele direcţii ale programului de guvernare, punctând şi problemle arzătoare de ordin intern din ţară.

Prim ministrul a vorbit şi despre relația sa cu partidele și preşedintele Klaus Iohannis.

Premierul Dacian Cioloș a exprimat că își dorește să aibă o relație instituțională cu partidele politice și președintele Klaus Iohannis şi că speră în contacte şi discuţii periodice cu formaţiunile parlamentare îndată ce va fi adoptat bugetul pe anul viitor:

„Vreau să am o relație instituțională cât mai transparentă și corectă pentru că acest triunghi instituțional e important să funcționeze în mod eficient. Cu grupurile politice din Parlament vom avea contacte periodice. Imediat ce publicăm bugetul vom începe discuția și cu partidele. În paralel cu bugetul vreau să mergem în Parlament și cu planul de acțiuni sectoriale și odată ce vom avea adoptate cât mai repede și bugetul și acest plan de acțiuni, discutat cu Parlamentul, cu fiecare ministru, inclusiv eu, vom avea întâlniri periodice cu grupurile parlamentare pentru a discuta punerea în aplicarea a acestor priorități.”

Şeful executivului a mai precizat că este deschis la dialog cu preşedintele Iohannis şi că va purta în permanenţă discuţii cu acesta: „La fel cu domnul președinte Iohannis am întâlniri periodice pentru a discuta despre implementarea programului de guvernare. Cred că dialogul e esențial pentru a face în așa fel încât să fie un succes acest plan de guvernare”, a mai spus Dacian Cioloș.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: