IULIANA LUCIU SI-A DAT DEMISIA DE LA ANTENA 1!

2 feb.

iuliana luciu antena 1

Iuliana Luciu renunţă la postul de asistentă tv. Sora Nicoletei Luciu şi-a dat demisia zilele trecute şi va mai apărea la televizor doar până la sfârşitul lunii februarie. Şatena nu exlude posibilitatea de a se angaja la noul post tv al trustului, care va difuza telenovele.

Iuliana Luciu nu mai vrea să fie asistenta Simonei Gherghe. Trei ani şi jumătate a intrat în platoul „Acces Direct” şi i-a condus invitaţii prezentatoarei la canapea, însă s-a săturat. Şatena vrea mai mult de la viaţă şi îşi doreşte să-şi reaia cariera în actorie. Nu exclude nici varianta de a juca în telenovelele Ruxandrei Ion, care vor începe să fie difuzate la Happy Channel.

„Dacă plec de la «Acces Direct», asta nu înseamnă că nu o să mai fim colegi de trust. Eu până să de vin asistentă tv am făcut mult mai multe lucruri.

Am jucat în şase telenovele şi într-un film artistic. Din momentul în care am intrat în echipa Antena 1, lumea a uitat lucrul ăsta şi mie îmi pare rău pentru că asta ştiu eu să fac cel maibine. La asta mă gândeam în primă fază, să mă reorientez către postul de telenovele, dar nu voi refuza nici vreo ofertă de la o altă emisiune. Trebuie să ajung la nişte castinguri în America. Din păcate timpul nu-mi permitea să fiu şi la tv şi acolo. Cred că mai pot să joc, vreau să mă ocup de cariara mea de actriţă. Eu sper să vin cu ceva concret despre care să vorbim, nu să bat câmpii”, a spus Iuliana Luciu la Antena 1.

Şatena a povestit că a vorbit şi cu Simona Gherghe despre decizia ei de a pleca când s-au întâlnit la machiaj. „Nu îmi pare rău pentru că am fost asistentă tv. Am învăţat multe lucruri de la Simona. Cum se descurcă atunci când nu îi merge prompterul. Pentru alea două vorbe pe care eu le spuneam la final, pierdeam toată ziua. Trebuia să fiu acolo dela ora 14.00”, a mai spus asistenta tv

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: