PREMIERUL JULIEN CIOLOS TORPILEAZA NOUL PDL(PNL/PDL),IN FAVOAREA VECHIULUI PDL!

8 feb.

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, in cadrul unei dezbateri din Camera Deputatilor pe tema alegerilor locale in doua tururi de scrutin, ca nu va interveni pentru modificarea legislatiei si a cerut partidelor care sustin aceasta masura sa nu culpabilizeze Guvernul. Mai mult, Ciolos a subliniat ca Executivul anterior era criticat tocmai pentru interventiile sale in legislatie.

„Pregatirea alegerilor ramane una dintre prioritatile Guvernului. Acestea vin intr-un moment in care societatea a dat semnale clare ca vor calitate din partea clasei politice. Efortul va trebui facut de partide ca sa raspunda asteptarilor electoratului.

Decizia privind alegerile a fost luata de Parlament acum un an. Subiectul a fost repus in discutie dupa ce in noiembrie s-a cerut revenirea la alegeri in doua tururi. La acea vreme partidele nu au dat semne ca vor sa schimbe legea.

Organizarea acestor alegeri Guvernul o va face pe baza legislatiei adoptate in Parlament”, a spus Ciolos.

Premierul a aratat insa ca la consultari partidele nu s-au exprimat impotriva ideii de alegeri in doua tururi, ci doar impotriva oporunitatii de a modifica legea acum. De aceea Ciolos a recomandat ca dezbaterea sa continue.

„Din discuia cu partidele nu a reiesit o pozitie ferma impotriva alegerii in doua tururi. (…) Partidele care doresc modificarea legislatiei trebuie sa conduca dezbaterea in continuare nu sa culpabilizeze Guvernul ca nu intervine”, a mai spus Ciolos.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: