FOSTUL PREMIER VICTOR PONTA ACUZATII GRAVE LA ADRESA LUI LUCIAN ISAR,SOTUL PENALEI ALINA KILOWAT-GORGHIU!

10 feb.

Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta, s-a prezentat miercuri dimineață la sediul DNA.

Potrivit unor surse judiciare, Isar a fost citat ca martor într-un dosar privind fapte de corupție.

Update / Ponta: „Isar a cerut avantaje personale de la un mare investitor american”
Fostul premier Victor Ponta a scris, pe Facebook, că ministrul Lucian Isar, ar fi solicitat avantaje personale de la un mare investitor american.
„Nu cunosc în mod evident motivele chemării de azi la DNA / pot însă să spun că în aproape 4 ani de Prim Ministru a fost o singură ocazie în care am primit direct informare de la instituţiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupţie din partea unui ministru – Lucian Isar ( care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România)! Atunci i-am spus imediat şi lui Crin Antonescu de situaţie şi a înţeles – în câteva ore l-am inlocuit pe Isar cu Mihai Voicu / probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat şi DNA. Din păcate există şi astfel de oameni”, a scris Ponta pe Facebook.la ieșirea de la DNA, că fostul premier Victor

La rândul său, Lucian Isar a spus la ieşirea din sediul DNA că Ponta trebuie lăsat „să dezvolte”.

Întrebat de jurnaliști despre afirmațiile fostului premier Victor Ponta, care a scris pe Facebook că în timpul mandatului a fost informat o singură dată despre o tentativă de corupție din partea unui ministru, nominalizându-l pe Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu a replicat: „Lăsați-l să dezvolte”.

Ulterior, Isar a declarat pentru Mediafax: „Am vorbit în spaţiul public, de mai multe ori, despre cazuri dureroase pentru domnia sa, OMV, Roşia Montană, Rompetrol şi altele. Probabil că se simte exclus din dezbaterea publică, iar prezenţa mea la DNA, în calitate de martor, la o plângere pe care am formulat-o, i-a oferit pretextul de a mai arunca nişte mizerii în spaţiul media. Sau a reacţionat, preventiv, panicat. Nu ştiu şi nici nu mă interesează resorturile minciunilor sale. Îl anunţ pe tânărul calomniator că va trebui să apară în faţa instanţei, deoarece îl voi acţiona în justiţie. Oricum are deja experienţă cu instanţele. Un drum în plus sau în minus la tribunal nici nu va conta pentru domnia sa”.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: