CNIE ESTE MAFIOTUL SERGIU LASCU,FRATELE PROCURORULUI DNA LULUTZA LASCU ,FOSTA KOVESI!

11 feb.

Sotia

EXCLUSIV! Am aflat ce avere impresionanta are fratele Codrutei Kovesi! Sergiu Lascu castiga lunar 11.600 de lei ca director la Transgaz! Are depozite de sute de mii de lei in banci, sta cu sotia intr-o vila de 388 mp si mai incaseaza anual bani frumosi din dobanzi si dividende!

Sergiu Lascu este fratele celei mai puternice femei din Romania, Laura Codruta Kovesi, procuror general DNA.

Procurorul general al DNA, Laura Codruta Kovesi, are un frate care a urcat treptele carierei pana la functia de director adjunct in cadrul Transgaz, Societatea Nationala de Transport de Gaze Naturale din Medias. In ultima declaratie de avere depusa de Sergiu Lascu, apare salariul lunar al acestuia, aproximativ 11600 de lei pe luna, dar si alte castiguri ale familiei!

Adriana, expert contabil, incaseaza 53.700 lei anual pe un PFA, dar si alti 27.000 lei ca salariu anual din alte trei colaborari. Lascu a trecut in actele oficiale si o casa in Medias, cu o suprafata locuibila de 388 de metri patrati, dar si mai multe depozite in banci, dintre care cel mai substantial este de 515.000 lei. In plus, Sergiu si Adriana Lascu au mai raportat pe ultimul an si circa 125.000 lei castigati din dobanzi si dividende! La capitolul masini, fratele Codrutei Kovesi are un Volkswagen Passat din anul 2000 si un Audi A6 din 2010.

Fratele șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, este șef la una dintre cele mai prejudiciate companii de stat. Sergiu Lascu deține funcția de director adjunct în cadrul Transgaz, Societatea Națională de Transport de Gaze Naturale din Mediaș, scrie WowBiz.

Conform aceleiași surse, familia Lascu nu o duce rău deloc.

Potrivit ultimei declarații de avere, fratele șefei procurorilor anticorupție câștigă un salariu lunar de 11.6000 de lei.

Soția acestuia, Adriana, este expert contabil. Ea încasează 53.700 lei anual pe un PFA, dar și alți 27.000 lei ca salariu anual din alte trei colaborări.

Lascu a mai trecut în actele oficiale o casa în Mediaș, cu o suprafață locuibilă de 388 de metri pătrați, mai multe depozite în banci, dintre care cel mai substanțial este de 515.000 lei, dar și suma de 125.000 lei câștigată din dividende.

Adriana și Sergiu conduc un Volkswagen Passat din anul 2000, respectiv un Audi A6 din 2010. Partea interesantă abia acum urmează. Săptămâna trecută, Corpul de control al Guvernului a dat presei raportul întocmit în urma controlului la Transgaz SA. Ca angajat al Transgaz, fratele lui Kovesi a beneficiat de multe sporuri, vinuri de colecție, beneficii și avantaje bănești. transgaz acorda salariaților, printre altele, sporuri pentru condiții penibile de muncă. Concedii în China, Mexic, Emiratele Arabe Unite, Italia, Malta, Spania, Grecia, Turcia, Muntenegru, Federația Rusă și Finlanda. Toate acestea au fost descoperite de Corpul de control al premierului la Transgaz SA.

 

Publicitate

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: