GAULEITERUL NAZI,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS-HOINNARIS ,IN VIZITA OFICIALA DE MODERATOR IN LANDUL BAVARIA!

11 feb.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut joi, cu ocazia vizitei pe care o efectuează în Germania, o întrevedere cu preşedintele Parlamentului Landului Bavaria, Barbara Stamm, cu care a discutat despre „provocările generate de fenomenul migraţionist”, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Cei doi oficiali au apreciat dezvoltarea continuă a relaţiilor dintre România şi Landul Bavaria, precizează sursa citată.

Preşedintele Klaus Iohannis a mulţumit interlocutoarei pentru sprijinul constant, atât din poziţia de Împuternicit al Guvernului bavarez pentru relaţia cu România, cât şi ca preşedinte al Fundaţiei România-Bavaria pentru Asistenţă Socială„, se arată în comunicat, potrivit agerpres.ro.

În discuţii a fost menţionată importanţa comunităţii româneşti din Bavaria şi a etnicilor germani originari din România, ca „punte solidă de legătură şi cooperare”.

„A fost abordată şi problematica europeană, cu accent pe provocările generate de fenomenul migraţionist”, se mai arată în comunicat.

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează o vizită de lucru în Bavaria. El se va mai întâlni cu premierul Landului Bavaria, Horst Seehofer. De asemenea, şeful statului va participa la Conferinţa de Securitate de la Munchen care se va desfăşura începând de vineri până duminică.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: