JAPITA PENALA A NOULUI PDL ,ALINA KILOWAT GORGHIU DA IN JUDECATA GUVERNUL CIOLOS!

11 feb.

Copreședintele Partidului Democrat Național Liberal Alina Gorghiu a susținut, joi, o conferință de presă la Satu Mare, ocazie în care a atins și subectul alegerii primarilor în două tururi de scrutin.

Astfel, Alina Gorghiu a anunțat că partidul va ataca saptamana viitoare in contencios administrativ Hotararea Guvernului cu privire la organizarea alegerilor locale, cu scopul de a introduce votul in doua tururi, precizând ca este nevoie de o majoritate politica pentru introducerea votului in doua tururi.

„Ieri, Guvernul a publicat legislatia secundara pentru alegeri – 5 iunie va fi data alegerilor, conform ultimei hotarari a Guvernului Ciolos – motiv pentru care, vazand acest calendar anuntat, va informam ca saptamana viitoare, dupa ce vom avea Biroul Politic National, vom initia demersurile pentru atacarea acestei hotarari in instanta de contencios administrativ, astfel incat sa putem invoca exceptia neconstitutionalitatii prevederilor alegerii primarilor intr-un singur tur. Nu exista democratie in Romania daca nu vom reusi sa impunem doua tururi de scrutin. (…) Daca vom avea un singur tur de scrutin, primarii care vor fi schimbati vor fi in jur de 15-17 procente. In conditiile in care legislatia va permite si un al doilea tur de scrutin, vom depasi 70% de primari noi in functie, motiv pentru care trebuie sa ne hotaram noi ce vrem. Dar trebuie sa ne hotaram noi, o majoritate, degeaba vrea societatea romaneasca, degeaba vrea PNL schimbarea si innoirea clasei politice si aducerea in prim-plan a unor categorii de oameni care pana acum au fost tinuti la poarta politicii, daca PSD, ALDE, UNPR, si cei care mai poarta in suflet stigmatul PSD isi doresc in continuare sa ramana primari nelegitimati politic„, a afirmat Gorghiu.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: