ALINA GORGHIU SI VASILE BLAGA SEFII NOULUI PDL VOR SA RENUNTE LA CONDUCEREA PARTIDULUI!

13 feb.

 

Șefii democrat-liberalilor,al NOULUI PDL au de gând să plece de la conducere, peste câteva luni, susțin surse liberale. Unii liberali spun că nu au figuri notabile în partid care să-și asume conducerea acestuia, așa cum s-a întâmplat și după alegerea lui Iohannis.În timp ce se pregătesc pentru alegerile locale și parlamentare, unii liberali se gândesc și la organizarea unui eventual Congres al partidului, precum și la faptul că vor rămâne fără actualii co-președinți. Vasile Blaga și Alina Gorghiu vor renunța la conducerea partidului, spun surse din partid.

În timp ce se pregătesc pentru alegerile locale și parlamentare, unii liberali se gândesc și la organizarea unui eventual Congres al partidului, precum și la faptul că vor rămâne fără actualii co-președinți.

Vasile Blaga și Alina Gorghiu vor renunța la conducerea partidului, spun surse din partid. Despre Blaga se zvonește că va candida pentru un nou mandat de senator, dar nu și pentru o funcție de președinte al partidului la Congresul așteptat pentru 2017, au precizat aceleași surse. Blaga este președinte de partid de aproape patru ani: în iunie 2012 a fost ales președinte al PDL, pentru a deveni co-președinte al noului PNL după fuziunea din vara lui 2015. „O să ducă alegerile până la capăt, și locale și parlamentare, dar apoi nu va mai candida pentru un nou mandat de președinte al partidului. O să îi lase pe cei tineri și oricum, din 2017, potrivit statutului o să avem un singur președinte. Nu poate să anunțe acum că apoi ar destabiliza partidului și i-ar lăsa pe vechii democrat-liberali descoperiți în fața fostului PNL”, a precizat un apropiat de-al lui Blaga,

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: