BIOGRAFIA NEROMANTATA A CHIMISTULUI BOGDAN CHIRIEAC,DEVENIT”JURNALIST”,FORMATOR DE OPINIE DE LA PROPAGANDA BASISTO-JOHANNISTA „COLOANA A 5-A A FOSTULUI COTIDIAN GANDUL!

13 feb.

Bogdan Chirieac s-a nascut in data de 31 octombrie 1961.

Bogdan Chirieac a fost comandant de detasament pioneri, secretar UTC pe liceu apoi CC UTC Sector1.

A activat ca ghid ONT in perioada 1984-89.

Lucruri normale in acea vreme, dar care acum i se reproseaza ca fiind „pacate capitale”.

Acuzat ca ar fi fost „turnator” la Securitate Bogdan Chirieac a sustinut ca singura tangenta cu Securitatea o constituie rapoartele intocmite dupa fiecare excursie in care, ca ghid la ONT, insotea turisti straini.

Chirieac a fost implicat într-un scandal alaturi de al om de media, Sorin Rosca Stanescu, în care s-a spus ca l-au santajat pe Catalin Macovei, Seful Agentiei Nationale de Integritate.

Chirieac a fost audiat de procurori si în dosarul Alro Slatina, fiind suspectat ca facea trafic de influenta în favoarea patronilor rusi.

Se spune despre Bogdan Chirieac ca este un jurnalist foarte bogat.

Firma lui Bogdan Chirieac a avut opt contracte cu STS (dintre care cinci obtinute prin consultarea unei singure oferte), în valoare de 24 de milioane de euro.

In urma  unor articole legate de EADS (“EADS a vrut sa ne integreze in Africa”) Bogdan Chirieac  demisioneaza in noiembrie 2007 , din functia de senior editor politica externa si din echipa editoriala a ziarului Gandul, în cererea de demisie exprimându-si spernata ca astfel se va pune capat „atacurilor absurde” la adresa ziarului si a directorului acestuia.

In mai 2010 jurnalistii Razvan Dumitrescu si Bogdan Chiriac intra in randurile antreprenorilor online si lanseaza proiectul DCNEWS.RO

Traian Basescu l-a facut ieri seara pe Bogdan Chirieac „morsa competenta”, asta in direct la RTV, unde era invitat.

Si era sa uitam ceva.

In martie 2011, Bogdan Chirieac era acuzat de un colonel în rezerva al Armatei Romane, Ion Petrescu,  ca este „agent Mossad” singura „dovada” fiind aceea ca declarase ca Al Qaida se afla in spatele miscarilor revolutionare din tarile arabe – See more at: http://www.vedeteblog.com/2012/07/BIOGRAFIE-Bogdan-Chirieac-CV-morsa-competenta.html#sthash.Hd8llHQ2.dpuf

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: