FOSTUL PARLAMENTAR PSD CATALIN VOICU,ELIBERAT DIN INCHISOARE!

13 feb.

Fostul parlamentar PSD Cătălin Voicu a fost eliberat condiționat din închisoare. Decizia a fost luată de Tribunalul Dâmboviţa și este definitivă. Tribunalul a respins, vineri, ca nefondată contestaţia formulată de DNA împotriva sentinţei dată de Judecătoria Găeşti, care decisese, în noiembrie 2015, eliberarea fostului senator.

Voicu a fost condamnat definitiv, în 2013, la 7 ani de închisoare într-un dosar de corupție. În același dosar, omul de afaceri Marius Locic a fost condamnat la 4 ani cu executare. De asemenea, fostul judecător Florin Costiniu a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare. Aceeaşi pedeapsă i-a fost aplicată şi lui Costel Căşuneanu. Cătălin Voicu a ispăşit patru ani şi o lună din cei şapte ani de închisoare, la perioada de detenţie adăugându-se şi cel peste un an în care a stat în arest.

Cătălin Voicu a fost acuzat că a primit bani de la oamenii de afaceri Costel Cășuneanu și Marius Locic, pentru a interveni, prin intermediul fostului judecător de la instanța supremă Florin Costiniu, la magistrați și polițiști, pentru a obține decizii favorabile în dosarele în care cei doi erau implicați.

Ca să-i convingă pe magistrați să-l elibereze, Voicu a susținut vineri, în fața instanței, că a muncit în penitenciar.

„Am muncit şi la wc-uri. Nu m-am dat în lături de la nicio muncă. Din prima zi de puşcărie am zis că muncesc orice. În penitenciar e mai josnic ca în evul mediu. Pentru unii ar părea umilitor ce am făcut eu”, a susţinut fostul parlamentar.

Cătălin Voicu a vorbit și despre cărțile scrise în penitenciar, susținând că el este autorul și că au un clar caracter științific. Voicu a scris şase cărţi după gratii.

”Toată activitatea mea profesională se pliază pe lucrările mele științifice”, a afirmat fostul parlamentar.

Fostul parlamentar PSD a spus că a scris și că a început al patrulea război mondial, în opinia sa, odată cu recentul conflict turco-rus, asta în condițiile în care consideră că al treilea război mondial a fost Războiul Rece.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: