DEPUTATUL PSD ,MADALIN VOICU,LIBERLA ARESTARE DIN PARTEA COMISIEI JURIDICE!

15 feb.

UPDATE Deputații din Comisia juridică au dat luni aviz favorabil cererilor DNA de reținere și arestare preventivă a deputatului Mădălin Voicu, a anunțat vicepreședintele comisiei, Ciprian Nica.

Pentru cererea de reținere, 10 deputați au votat „pentru”, iar 9 „împotrivă”, în timp ce la cererea de arestare preventivă 10 deputați au votat „pentru”, iar 8 „împotrivă”.

Comisia juridică a decis să se facă două rapoarte, unul pe reținere și unul pe arestare preventivă.

Mădălin Voicu a refuzat să facă declarații la ieșirea de la ședința Comisiei juridice. „Avocații mei m-au rugat să nu dau declarații”, a declarat deputatul PSD.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor s-a reunit luni dimineaţa pentru da un aviz asupra cererii DNA de reţinere şi arestare a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun.

Avizul Comisiei este consultativ, plenul Camerei Deputaților urmând să ia decizia finală.

Direcția Națională Anticorupție a solicitat aviz de la Camera Deputaților pentru reținerea și arestarea deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun pentru presupuse infracțiuni legate de Asociația Partida Romilor „Pro Europa”.

Mădălin Voicu este acuzat de procurorii anticorupție de trafic de influență, fals în declarații și spălare a banilor, iar Nicolae Păun – de folosire sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene, deturnare de fonduri, spălare a banilor, efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, cumpărare de influență și influențare a declarațiilor. (Detalii aici)

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: