LIDERUL ALDE ,LIBERALUL CALIN POPESCU TARICEANUDESPRE MINISTRII DE RANGUL 4 ,5 AI GUVERNULUI BIROCRAT DE LA BRUXELLES:”CATEODATA MA BUFNESTE RASUL DE GAFELE PE CARE LE FAC ACESTI FUNCTIONARI CARE DE ABIA ASTAPTA SA SE INTOARCA LA BRUXELLES!”

15 feb.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu consideră că premierul Cioloș face eforturi la guvernare, dar susține că îl „pufnește râsul” când vine vorba de unii miniștri.

„Premierul Cioloș îl văd încercând să facă eforturi, însă nu știu dacă, o spun cu multă deferență pentru el că îl cunosc și îl apreciez, nu știu dacă nu cumva la nivelul cabinetului se produce o schimbare de direcție și de abordare. Acest cabinet a fost chemat să gestioneze treburile curente și să organizeze alegerile, nu știu dacă nu cumva își imaginează unii că cabinetul acesta trebuie să dureze mai mult sau să facă planuri pe termen lung”, a spus Tăriceanu la Antena 3, adăugând că pentru acest lucru trebuie să aibă o reprezentabilitate, să fi fost votat de cetățeni.

„Aș face o distincție între Dacian Cioloș și Guvern. Pentru că la nivelul cabinetului, cu două-trei excepții, ministrul de Externe, ministrul Apărării, poate vicepremierii, cei doi, restul mă uit și câteodată mă bufnește râsul, dar este un râs tragic când văd gafele pe care le fac, aroganța cu care tratează anumite subiecte din viața de zi cu zi a românilor. Până la urmă astea sunt semne și de lipsă de experiență, dar și de lipsă de pregătire, de inadecvare pentru posturile pe care au fost puși. Unii dintre ei îmi dau senzația că sunt grăbiți să treacă anul să se întoarcă la Bruxelles că aici salariile nu sunt deloc motivante. Îi încurcă treaba la care sunt puși aici’, a mai afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: