FAMILIA PENALA KLAUS SI CARMEN JOHANNIS INCASEAZA IN CONTINUARE CHIRIA DE PE URMA IMOBILULUI PIERDUT IN INSTANTA!,DE CE ANTENA 3 TACE!

16 feb.


Statul roman intarzie sa isi reclame dreptul de proprietate asupra casei pe care Klaus Iohannis a pierdut-o, prin hotarare irevocabila, in urma cu trei luni, scrie RISE Project, iar presedintele incaseaza in continuare chiria imobilului al carui titlu de proprietate i-a fost anulat, in noiembrie, de Curtea de Apel din Brasov.

 

„Raifeissen Bank, in calitate de chirias, nu a fost notificata de catre nicio institutie cu privire la schimbarea proprietarului. Plata chiriei se face, asadar, trimestrial, conform contractului comercial in vigoare”, scrie in raspunsul dat de banca jurnalistilor RISE Project.

 

Un extras de carte funciara obtinut de RISE Project arata ca imobilul inca mai figureaza ca apartinand familiei prezidentiale.

 

Potrivit contractului incheiat in 2006 intre Iohannis si Raiffeisen, chiria anuala pe care banca trebuie sa o plateasca proprietarului este de 60.000 de euro, scrie RISE Project.

 

Familia lui Klaus Johannis a pierdut definitiv imobilul de pe strada Nicolae Balcescu, nr 29, din Sibiu, a decis in noiembrie 2015 Curtea de Apel Brasov, dupa un proces care a durat 16 ani.

 

Institutia care trebuie sa reclame acest imobil de la Iohannis si Bastea este Ministerul de Finante. De altfel, fiscul a si fost parte in procesul pe care seful statului l-a pierdut in noiembrie.

 

RISE Project a intrebat atat ministerul, cat si serviciul sau din teritoriu, Directia Regionala a Finantelor Publice Brasov (DRFPB), ce au intreprins pentru a pune in aplicare hotararea Curtii de Apel Brasov.

 

Ministerul nu a raspuns inca la intrebarea jurnalistilor Rise Project.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: