LA ORDINUL PREMIERULUI DE LA GRIVCO,ANTENELE VOR FI EVACUATE IN CINCI ZILE DE ANAF!

16 feb.

Emisia Antena 3 este amenințată, a anunțat Alessandra Stoicescu, luni, la emisiunea 100 de minute.

”ANAF și-a trimis agenții să ne scoată din sediu”, a spus Stoicescu, potrivit antena3.ro. ”Dispuneți o decizie, să plătim chirie sau dați-ne un termen rezonabil în care să ne mutăm”, a solicitat directorul Antena 3, Mihai Gâdea.

”Inspectorii ANAF ne-au spus că avem 5 zile să părăsim aceste clădiri”, a mai spus Mihai Gâdea, care a completat că o televiziune nu se poate muta în mai puțin de o săptămână.

”Niște trupe ANAF au ajuns simultan la mai multe sedii ale Antenei. (…) Juriștii noștri au încercat să poarte un dialog cu ANAF. Impresia mea a fost și este că avem de-a face cu o executare silită. S-ar putea să fie o formă pusă la cale de închidere a acestui post de televiziune”, a atras atenția Mihai Gâdea.

Sediul posturilor de televiziune Antena 1 și Antena 3 va fi evacuat de ANAF. Inspectorii instituției s-au prezentat la sediul Intact pentru a solicita eliberarea sediului pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Institutului de Cercetări Alimentare.

În urmă cu două săptămâni, DNA s-a sesizat din oficiu privind neexecutarea de către ANAF a hotărârii judecătorești dată în cazul lui Dan Voiculescu în dosarul ICA. Cercetările DNA se referă la fapte de neexecutare a unei hotărâri judecătorești definitive, cea pronunțată în august 2014 de Curtea de Apel București în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

Pe 8 august 2014, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare pe Dan Voiculescu. Judecătorii au mai stabilit că prejudiciul în acest caz se ridică la 60 de milioane euro și au dispus confiscarea mai multor proprietăți, terenuri și imobile aparținând lui Dan Voiculescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: