PRESEDINTELE PSD ,LIVIU DRAGNEA INTERVINE IN SCANDALUL ANTENELOR,ACUZAND CA IN ROMANIA S-A INSTAURAT DICTATURA BASISTO-JOHANNISTA!

16 feb.


Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat astazi ca demersul ANAF in privinta Antenelor este unul abuziv si acuza statul roman de intimidare.

Am vrut sa imi exprim indignarea privind modul abuziv in care functionarii ANAF au actionat. Este o actiune profund nedemocratica, clar un atentat asupra libertatii de exprimare a presei. Nu exista nicio justificare pentru felul in care legitimau chiar si pe invitatii de la emisiuni. Pe scurt: statul roman inchide 5 televiziuni. Sustinem ca maine primul ministru sa vina in Senat. Acum chiar imi pare rau ca maine nu sunt senator.

 

Asteptam cu mare interes raspunsurile domnului Ciolos. Prejudiciul trebuie recuperat, dar nu poti evacua o familie in cinci zile, daramite cinci televiziuni. Nu au nicio vina cei care lucreaza acolo. Este o actiune de intimidare pentru ca si celelalte televiziuni sa inteleaga un semnal. Probabil pentru ca se doreste inchiderea lor. Numai in dictaturi se intampla asa ceva” a declarat Dragnea, conform Hotnews.

 

Senatul a decis astazi, cu 70 de voturi ”pentru”, două voturi ”împotrivă” și trei abțineri ca premierul Cioloș să renunțe mâine la ședința de guvern și să se prezinte în plenul Senatului pentru a răspunde față de acțiunea ANAF.

 

ANAF: Antena 1 si Antena 3, 5 zile pentru evacuarea sediului

 

 ANAF a emis ieri un ordin de evacuare pentru posturile TV Antena 1 și Antena 3 anuntandu-le pe acestea ca au cinci zile pentru a parasi sediul.

 

Potrivit unui comunicat emis de ANAF: „Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, în calitate de organ de valorificare, împuternicit conform prevederilor O. G. Nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român – proprietar al imobilelor ce au fost confiscate și trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentințe judecătorești, a notificat astăzi, 15.02.2016, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior menționate.

 

Notificarea de evacuare s-a realizat în vederea punerii în executare a sentinței penale nr. 701/26.09.2013, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 888/A/08.08.2014, pronunțată de Curtea de Apel București, Secția a II-a penală.

 

Termenul pe care îl au la dispoziție persoanele notificate este de cinci zile lucrătoare de la data notificării, așa cum este reglementat la art. 1039 din Legea nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, cu modificările ulterioare„, a transmis ANAF.

 

SURSA :http://revista22.ro/

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: