PRESEDINTELE SENATULUI ,LIBERALUL CALIN POPESCU TARICEANU,DISCURS FARA PRECEDENT CU PRIVIRE LA INCERCAREA ANAF DE A EVACUA CELE CINCI TELEVIZIUNI ALE TRUSTULUI INTACT,DATORITA TRIADEI JOHANNIS-CIOLOS-BASESCU!

16 feb.

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a introdus pe ordinea de zi o discuție despre evacuarea, de către ANAF, a locaților din care emit televiziunile Trustului Intact. Tăriceanu cheamă de urgență, în plenul Senatului, chiar pe premierul Dacian Cioloș pentru a da explicații despre evacuarea televiziunilor.

 ”Rareori mi se întâmplă să vin să vorbesc la tribuna Senatului despre anumite probleme. Gravitatea situației impune să fac acest lucru. E un atentat la libertatea de exprimare. Chemăm partidele la pericolul anihilării democrației și statului de drept. După atacul inacceptabil asupra unei televiziuni, mă văd obligat să văd că e un plan bine pus la punct de anihilare a presei neobediente. Descinderea ANAF nu a avut gaze lacrimogene, doar asta mai lipsea. E grav ce se întâmplă în România.

E o încercare brutală de suprimare a libertății de exprimare a presei. Cerem prim-ministrului României să vină în fața senatului, mâine, de urgență, pentru a da explicații despre acțiunile unor instituții aflate în subordinea sa. Nu ministrul de Finanțe trebuie să dea explicații.”, a spus Tăriceanu la tribuna Senatului.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: