SENATORUL IOAN GHISE PPU-SL,SCRISOARE DESCHISA CATRE OAMENII LUI DAN VOICULESCU,DACIAN CILOS SI PREMIERUL DE LA GRIVCO,KLAUS JOHANNIS!

16 feb.

Televiziunile din Trustul Intact au la dispoziție 5 zile ca să plece din sediile care fac obiectul sechestrului în Dosarul ICA. Jurnaliștii de la Antena 3 spun că decizia ANAF de evacuare este una politică și arată cu degetul spre Guvernul Dacian Cioloș. Un politician, senatorul Ioan Ghișe, acum vicepreședinte al partidului PPU-SL, le cere premierului și președintelui Klaus Iohannis să intervină în sprijinul televiziunilor.

El e de părere că se face un abuz din partea autorității executive asupra presei și că primii doi oameni din stat, dacă nu vor face nimic, ar gira un astfel de gest.

 

Vezi și: Mihai Gâdea, decizie RADICALĂ după ce ANAF a anunțat evacuarea: Îmi pare rău, de acum…

”Scrisoare deschisa catre presedintele Romaniei si catre premierul Guvernului Romanei

Stimate domnule presedinte al Romaniei,

Klaus Werner Ioahannis,

Stimate domnule prim-ministru Dacian Julien Ciolos,

Va solicit public potrivit atributiile functiilor care le indepliniti sa interveniti personal si urgent pentru identificarea unei solutii legale si mediate in privinta actiunii ANAF pentru evacuarea posturilor de televiziune Antena 3 si cele ale trustului Intact.

Citește și: Judecător CSM, anunț cheie despre DNA după evenimentul de la Antena 3: ”Se vor modifica cifrele”

Daca veti face acest lucru veti da dovada ca actiunea ANAF nu este o actiune cu rea credinta si premeditata cu scop politic in anul alegerilor locale si al alegerilor parlamentare.

Daca nu veti actiona urgent si veti lasa la voia intamplarii acest ABUZ fara precedent al autoritatii executive impotriva unui trust de presa atunci inseamna ca doriti sa se produca unele tulburari sociale cu efecte imprevizibile.

Istoria arata ca totdeauna un acord este mai bun decat agresiunea continuata si escaladarea tensiunii cu efecte imprevizibile.

Domnule presedinte al Romaniei si domnule prim ministru,

aveti sansa sa aratati ca aveti respect pentru milioanele de cetateni romani care urmaresc televiziunile trustului Intact !.

Daca nu veti actiona rapid, constitutional, legal si mediator atunci insemna ca achesati la acest cel mai mare abuz impotriva presei de dupa comunism.”, se arată într-o scrisoare deschisă a lui Ioan Ghișe.

Vezi și: Un fost ministru LAUDĂ evacuarea Antenelor: ‘O binecuvântare divină asupra României’

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: