RAZBOIUL CELOR DOI AMICIDAN VOICULESCU SI TRAIAN BASESCU DAUNEAZA TRUSTULUI INTACT,DAR MAI ALES AFECTEAZA VIATA CELOR 3000 DE OAMENI CARE LUCREAZA LA CELE CINCI TELEVIZIUNI!

17 feb.

Fostul președinte al statului, Traian Băsescu a revenit, marți seară, pe contul său de Facebook cu o reacție referitoare la situația postului de televiziune Antena 3, Astfel ANAF a trimis o somație prin care a solicitat eliberarea sediilor Antenelor în termen de 5 zile lucrătoare, pentru recuperarea prejudiciilor stabilite de instanţă în procesul lui Dan Voiculescu. ANAF a precizat că sediile vizate au fost confiscate definitiv în urma unui proces şi urmează să fie vândute la licitaţie, pentru recuperarea prejudiciului stabilit de instanţă.

Traian Băsescu a criticat astfel atitudinea jurnaliștilor de la postul TV, pe care i-a numit „învăţăceii turnătorului Voiculescu” declarând că decizia ANAF se petrece din cauza faptului că oficialii Antena 3 nu au respectat hotărârea judecătorilor.

Băsescu declară în postarea sa că postul TV dispersează în spațiul public minciuna și dezinformarea, întrucât tustul Intact dispune de sedii în care își poate desfășura activitatea:„ În realitate trustul Intact dispune de alte două sau trei studiouri închiriate la ROMEXPO, precum şi de teatrul Excelsior, toate complet echipate pentru transmisiuni de televiziune.”

După ce critică jurnaliștii și o parte a vedetelor postului de televiziune, fostul șef al statului trasează în 4 puncte care este, de fapt, situația Antena 3 și ce se poate întâmpla din punct de vedere juridic:

„Ieri seară am urmărit Antena 3. Am vrut să văd atitudinea învăţăceilor turnătorului Voiculescu, într-un moment aparent dificil pentru ei, dar pe care tot ei l-au creat refuzînd să respecte o hotărîre judecătorească definitivă. Nici urmă de demnitate la aceşti oameni, nici urmă de decenţă, nici urmă de respect pentru adevăr.

Am vrut să văd comportamentul acelora care nu cu multă vreme în urmă strigau în numele turnătorului Voiculescu să fie închise Realitatea TV, B1TV sau EvZ.
Am văzut ore întregi de minciună în interpretarea magistrală a unor manipulatori profesionişti.
O haită care minţea susţinînd că sunt împiedicaţi la liberă exprimare şi care îşi înşela minut de minut telespectatorii, fără ruşine, fără undă de remuşcare, în numele banului, în numele puterii pe care şi-o asumă de a nu respecta legea sau în numele turnătorului Voiculescu.
Mincinoşii de la Intact, sub bagheta Răspopitului, au pus totul sub falsul împiedicării dreptului la liberă exprimare şi a încetării emisiei. În realitate trustul Intact dispune de alte două sau trei studiouri închiriate la ROMEXPO, precum şi de teatrul Excelsior, toate complet echipate pentru transmisiuni de televiziune. De altfel principalele emisiuni ale Antenei 3 se transmit de la teatrul Excelsior şi nu din Băneasa(sediul care trebuie evacuat), inclusiv înscenarea din seara trecută.
Mi-a fost tare milă de multe dintre vedetele trustului, în mod deosebit cele de la emisiunile de divertisment, care au trebuit să răspundă prezent la chemarea la luptă a haitei mincinoase de la Antena 3. Cei mai mulţi nu ştiau legea, dar toţi ştiau că nu se pune problema întreruperii emisiei. Am avut totuşi senzaţia că le era frică de gruparea Gîdea, Badea,Dumitrescu, Tudor, Grecu, Stoicescu, Stancu, Ursu o sectă de propagandişti ai minciunii şi urii care adesea parcă ar fi un grup de execuţie de tip mafiot în slujba turnătorului Voiculescu .
Şi pentru că execuţiile publice de tip mafiot trebuie să continue, în această seară, la Antena 3 doamna judecătoare Camelia Bogdan este pur şi simplu linşată în emisiunea doamnei Dana Grecu fără nici un argument real şi cu participarea unui unsuros lider sindical al poliţiştilor, doar pentru faptul că a avut curajul să stabilească adevărul în cazul ICA.
PS- N-am să susţin niciodată că tot ce transmite Antena 3 este minciună şi manipulare. Susţin însă că secta mincinoasă condusă de Gîdea este utilizată de turnătorul Voiculescu pentru execuţii mediatice a oamenilor politici şi a familiile lor, atunci cînd aceştia nu se supun turnătorului Voiculescu.
1.ANAF a procedat perfect legal, făcînd o notificare neexecutorie conform art. 1039 din Codul de Procedură Civilă.
2.Evacuarea forţată a clădirii din Băneasa se poate face numai în baza unei hotărîri judecătoreşti (art. 1041 din Codul de Procedură Penală).
3.Preşedintele senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a reuşit astăzi să demonstreze de ce MCV-ul nu poate înceta. Cînd mobilizezi Senatul României împotriva punerii în aplicare a unei hotărîri judecătoreşti definitive arată atitudinea primitivă a unui politician încă ancorat în trecutul comunist. Sper că domnul Cioloş nu se va prezenta în faţa senatului. Dacă ar fi fost chemat pentru a răspunde legat de bebeluşii morţi din Argeş ar fi fost obligat să se prezinte.
4.Dacă s-ar fi pus problema închiderii emisiunii antenelor, vă asigur că aş fi fost un apărător al lor.”, a conchis Traian Băsescu postarea sa de pe pagina personală de Facebook.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: