CONSULTANTUL POLITIC ,BASISTUL COZMIN GUSA ,SCENARIU INCENDIAR DESPRE KLAUS JOHANNIS SI JULIEN CIOLOS!

18 feb.

11988665_989168164459418_3531062272276700574_n

Consultantul politic, Cozmin Gușă, a declarat, miercuri, la Adevărul Live, că alegerile locale și parlamentare, de anul acesta, reprezintă o miză mult mai importantă decât par la prima vedere, în contextul în care România are un război la graniță. El lansează un scenariu incendiar în lumina faptului că premierul Dacian Cioloș nu are parte de o protecție din partea președintelui Klaus Iohannis.

 „Sunt niște semne foarte ciudate care apar în ultima vreme, în public, niște excese care se fac, cum a fost cel de astăzi din Senat, dezbaterea prelungită legată de o decizie a ANAF-ului, interpretată într-un mod artificial, partea cu imunitatea lui Mădălin Voicu. Faptul că Dacian Cioloș, ca premier, sau Guvernul său încep să fie atacați pe motive de tip politicianiste, care țin mai mult de alegeri, nu e un lucru care să ne bucure. Partidele vin și lovesc într-un Guvern cu probleme, dar cu un premier foarte precis și care ne reprezintă bine. Cioloș trebuie apărat de către cel care l-a girat, respectiv Klaus Iohannis. Intervenția domnului Iohannis o văd mai mult decât necesară pentru că e vorba de stabilitatea admnistrativă, cu un prim-ministru respectat în plan internațional și pe care îl văd un tip calm, fără excese ceea ce ne-ar trebui într-o clasă politică calamitată. Sunt pericole, iar dacă la aceste pericole introducem discuția de război la graniță, ne dăm seama că nu prea avem voie să greșim.

 

Mă aștept la o creștere a temperaturii electorale care va fi fără efecte benefice, dacă nu se schimbă candidații. Dacă rămân candidații de tip Bușoi, e clar că avem o campanie ratată (…) Dacă ar veni un independent care să își asume o candidatură corectă, în numele unui mare partid, nu ar mai conta nici Bușoi, nici Firea, nici alții. Suntem înglodați într-o lipsă de reformă politică (…) Alegerile vor fi proba, dacă vor aduce oameni noi înseamnă că au înțeles”, a declarat Cozmin Gușă.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: