LIDERUL PSD LIVIU DRAGNEA:”DACA CIOLOS NU REZOLVA SCANDALUL ANTENA 3 CREAT ARTIFICIAL DE ANAF,URMEAZA MOTIUNEA DE CENZURA A CABINETULUI DE MAFIOTI DE LA BRUXELLES CIOLOS!

18 feb.

Premierul Dacian Cioloș pare să aibă zilele numărate în fruntea guvernului după ce ANAF a anunțat că va evacua, pe 20 februarie, sediile de unde emit televiziunile Trustului Intact. Invitat la Antena 3, șeful PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că, în cazul în care situația nu se rezolvă, Dacian Cioloș ar urma să fie debarcat printr-o moțiune de cenzură.

„Vreau să mai spun ceva, am discutat azi ceva în partid, am spus foarte simplu că prin această instituţie din subordine (n.r.ANAF) dacă se întâmplă o evacuare, practic Guvernul României închide cinci televiziuni într-un stat democratic. Dacă se întâmplă acest lucru şi Guvernul României tehnocrat, care a spus mereu că protejează libertatea presei sau susţine, atunci cred că acest Guvern nu mai poate rămâne în funcţie. Dacă se întâmplă lucrul acesta, noi analizăm foarte serios eventualitatea depunerii unei moţiuni de cenzură”, a afirmat Dragnea.

 

El a adăugat că dacă Guvernul României, „nu că bagă pumnul în gura presei, o desfiinţează, acest Guvern nu mai poate rămâne pentru că devine extrem de periculos pentru democraţie, pentru libertatea noastră şi înseamnă că se dă liber la orice fel de abuz”.

În context, Dragnea s-a referit şi la poziţia preşedintelui Klaus Iohannis pe această problemă.

 

„Am văzut şi poziţia preşedintelui Iohannis. Recunosc, m-aş fi aşteptat să fie mai fermă şi puţin mai clar. Eu nu cred că aici se pune problema de ‘hai să fie o împăciuire’. Eu merg mai departe, eu cred că există totuşi instituţii ale statului abilitate în această ţară, care ar trebui să verifice legalitatea acţiunii ANAF. Nu cred că strică acest demers. Dacă lucrurile au fost legale, e foarte bine, dar dacă nu au fost legale, nu trebuie verificat, pentru că, totuşi, s-a învolburat o ţară întreagă?”, a mai afirmat Dragnea.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: