MAFIOTUL PENAL TRAIAN BASESCU IL ATACA PE DISCIPOLUL SAU PENAL,BASISTUL KLAUS WERNERJOHANNIS,DEOARECE A CEDATSI A APARAT TRUSTUL ITACT!,POSTACII BASISTI DE PE FB,ATAT AU ASTEPTAT SA-L PUPINCUREASCA PE „TATUCU”LOR !

18 feb.

Fostul președinte Traian Băsescu a criticat din nou joi intervenția președintelui Klaus Iohannis în cazul trustului Intact. Băsescu a declarat că Iohannis „a cedat statul de drept pentru sprijinul Antenelor”.

”Între președinte și Dumnezeu e doar hotărârea judecătorească, definitivă. Ați înțeles? Eu am un sentiment de revoltă față de ceea ce au întreprins primul și al doilea om în stat. Eu sunt șocat, nu își dau seama cât de mult dau România înapoi. Înțelegeți cât e de grav când nu se aplică o hotărâre judecătorească? Nu se aplică legea! Ce am văzut ieri e josnic pentru un președinte. El e dator, dacă e nevoie, să fie un soi de martir al presei. Îl costa doar că l-ar fi terfelit lacheii lui Voiculescu, dar rămânea Președintele României.
Obligația lui era să rămână șef al statului, nu o slugă a turnătorului Dan Voiculescu, a lui Badea, Gâdea sau ce zăpăciți mai sunt pe la Antena 3. El avea obligația să susțină justiția. Eu am plătit scump pentru această susținere, am avut două suspendări. Un om, care e Președintele României, nu poate decât să susțină statul de drept. A cedat statul de drept pentru sprijinul Antenelor. E o eroare. Asta folosește mafiei. Decrdibilizarea justiției folosește celor care se cred deasupra legilor, care sabotează statul.
Însuşi Președintele României a fost un sabotor al statului de drept. Eu nu am fost de acord cu abuzul statului (în cazul oamenilor încătuşaţi inutil, înainte de a fi judecaţi). Sunt revoltat! Să lovești în puterea judecătorească așa cum a făcut-o Iohannis e sabotarea statului de drept.”, a spus Traian Băsescu la România TV.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: