TRAGEDIA BEBELUSILOR MORTI AL GUVERNULUI JOHANNIS ,CONDUS DE JULIEN CILOS SI PRIMA DEMISIE:ACHIMAS CADARIU,MINISTRUL SANATATII!

18 feb.

Tragedia bebeluşilor morţi îl poate costa funcţia pe ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu. Care sunt planurile prim-ministrului Dacian Cioloş.

​Premierul Cioloş ar fi nemulţumit de prestaţia ministrului Sănătăţii în scandalul bebeluşilor bolnavi din Argeş, au declarat surse politice pentru HotNews.ro. Şeful Executivului ar lua în calcul o schimbare a ministrului, au mai declarat sursele citate.

Amintim că Ministerul Sănătăţii a avut un prim comunicat de presă despre situaţia copiilor aduşi din Argeş cu sindrom hemolitic-uremic la o săptămână după apariţia problemei. În comunicat, Ministerul Sănătăţii explică ce s-a întâmplat şi cât durează efectuarea anchetei epidemiologice.

Atunci când a ieşit la declaraţii, ministrul Achimaş-Cadariu a răspuns întrebărilor reporterilor cu declaraţii vagi şi neinformate, care au contribuit la răspândirea zvonurilor conspiraţioniste despre cauza îmbolnăvirilor. De asemenea, el nu a dispus un control la Direcţia de Sănătate Argeş (instituţia care a gestionat defectuos situaţia), ministrul anunţând autorităţile centrale mult prea târziu despre criza locală. A fost nevoie ca premierul Dacian Cioloş să-şi trimită corpul de control, pentru a afla ce s-a întâmplat în Argeş.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: