PESTE 10.000 DE OAMENI VOR PARTICIPA,JOI,INTR-UN MITING ORGANIZAT DE PSD IMPOTRIVA GUVERNULUI DEBRUXELLES JULIEN CIOLOS!

21 feb.

Peste 10.000 de oameni vor participa, joi, într-un miting organizat de PSD împotriva mutării sediului social al companiei Complexului Energetic Oltenia (CEO) de la Târgu-Jiu în Capitală.

Mitingul reprezinta „un mare semnal de alarmă tras la adresa guvernanților, în ceea ce privește soarta celei mai importante ramuri economice a județului”, spun social-democrații gorjeni, într-un comunicat de presă.

 

„Partidul Social Democrat dezavuează comportamentul total neprofesionist al ministrului Grigorescu, care în loc să încerce dezamorsarea conflictului creat, a ales să vină pe ascuns, târziu în noapte la Tg Jiu, iritând și mai mult spiritele, prezentându-se fără niciun fel de argumente care să susțină măsurile pe care le-a propus. Așteptăm ca până în ziua mitingului să se renunțe la deciziile ce ar putea afecta iremediabil soarta locurilor de muncă ale miilor de mineri și energeticieni din Gorj și din județele învecinate”, anunță PSD.

Lider PNL, in greva foamei

Liberalii sunt si ei nemultumiti de soarta Complexului Energetic Oltenia. Co-preşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a intrat vineri seara în greva foamei alături de alți aproximativ 20 de mineri şi energeticieni aflaţi în faţa Complexului Energetic Oltenia (CEO), în semn de nemulţumire faţă de mutarea sediului la Bucureşti.

PNL a organizat deja un miting similar cu peste 3.000 de persoane, politicieni, mineri, energeticieni, reprezentanţi ai administraţiilor locale din judeţ şi simpli cetăţeni,.

Ministrul îndeamnă la calm

Ministrul energiei, Victor Grigorescu, a afirmat, dupa vizita de joi noaptea, la Târgu-Jiu, că în urma discuţiilor cu administraţia companiei vor fi căutate soluţii consensuale pentru rezolvarea situaţiei.

‘Am venit la Târgu-Jiu pentru că mă interesează soarta oamenilor, am vrut să mă asigur că se întorc cu bine la familii. Greva foamei este o măsură de protest extrem şi o pot înţelege în contextul stresului generat de situaţia financiară a companiei. În ceea ce priveşte o soluţie, cred că trebuie să găsim o soluţie consensuală cu care toate părţile să fie de acord, am discutat cu conducerea CEO şi se vor continua discuţiile pentru a se identifica un parcurs pentru perioada următoare. E nevoie de solidaritate din partea tuturor părţilor implicate pentru că adevărata problemă este situaţia extrem de dificilă în care se găseşte Complexul Energetic Oltenia. Asupra acestui lucru trebuie să ne concentrăm cu adevărat. Vreau să fie clar că există deschidere către dialog din partea Ministerului Energiei şi îi încurajez pe toţi cei care se simt nemulţumiţi să aleagă soluţia dialogului înaintea oricărui protest care le poate pune în pericol sănătatea’, a spus ministrul.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: