POLITIA DIN STATUL MICHIGAN A ANUNTAT CA L-A ARESTAT PE PRESUPUSUL AUTOR AL ATACURILOR DIN ORASUL KALAMAZOO,IN URMA CARUIA AU FOST UCISE 7 PERSOANE SI UN COPIL DE 8 ANI!

21 feb.

UPDATE ORA 10:06 Poliția din statul american Michigan (nordul SUA) a anunțat că l-a arestat pe presupusul autor al atacurilor comise în noaptea de sâmbătă spre duminică în orașul Kalamazoo și în urma cărora au fost ucise cel puțin șase persoane, între care un copil de opt ani, transmite agenția EFE.

Suspectul, un bărbat de aproximativ 45 de ani din Kalamazzo, este acum interogat în legătură cu atacurile comise.

Șeriful adjunct al comitatului, Paul Matyas, a indicat că în mașina suspectului a fost găsită o armă și că autorul atacurilor a tras la întâmplare în oameni, în trei locuri diferite ale orașului — un complex rezidențial, un restaurant al lanțului Cracker Barrel și la un dealer auto.

Pe lângă cei uciși, alte nouă persoane au fost rănite în aceste atacuri.

SUA: Cel puțin șase persoane, împușcate mortal în Michigan
Cel puțin șase persoane au fost împușcate mortal în noaptea de sâmbătă spre duminică în comitatul Kalamazoo din statul Michigan, în nordul SUA, de un individ înarmat, a anunțat poliția, potrivit mass-mediei locale citate de AFP.

Șeriful adjunct al comitatului, Paul Matyas, a declarat pentru un canal de televiziune local că cele șase persoane au fost împușcate într-un restaurant aparținând lanțului Cracker Barrel și într-o parcare.

Suspectul, căutat în prezent de poliție, este un bărbat alb de aproximativ 50 de ani, conform ultimelor precizări, care circulă într-o mașină de culoare albastră și care pare că trage la întâmplare în oameni, a indicat șeriful.

”Se pare că este cineva care circulă într-o mașină și care trage în oameni pentru a-i ucide”, a adăugat Paul Matyas. ”Ceea ce pot să spun este faptul că este vorba într-adevăr de un ucigaș în serie”, a mai declarat el.

AGERPRES

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: