URMEAZA O SAPTAMANA A PATIMILOR.VA MAI EMITE ANTENA 3!,DA.PE CINE MAI SALTA DNA-UL?

21 feb.

Urmează una din cele mai importante săptămâni de până acum. Nebunia va fi totală și tensiunea va crește în zona politică și nu numai Cazul Antena 3 vs. ANAF va ține capul de afiș, dar vin puternic din urmă problema votului în două tururi la primari și atacul DNA care e din ce în ce mai puternic.

Cel mai probabil Antena 3 va continua să emită din aceeași locație o vreme. Din punct de vedere tehnic să muți emisia a 5 televiziuni în câteva zile e imposibil și evacuarea forțată va fi tranșată în instanță și deci e foarte puțin probabil ca ANAF să ceară sistarea utilităților. Din informațiile noastre deja Antena Group a început evacuarea unora din sediile supuse deciziei instanței în Cazul ICA și asta arată cel puțin pentru instanța care va judeca somația de evacuare silită că există bunăvoință.

La un alt nivel însă va continua bătălia. Disputa tinde să se transforme în una politică. De data asta cei de la Antena nu prea mai sunt actori principali pentru că sunt destui care vor să arate că ei sunt salvatorii. Și social-democrați și liberali sau prin studiourile Antenelor și pe la tribuna Senatului României sau pe unde mai pot și clamează apărarea trustului tv.  Evident că fiecare din părți speră apoi la o răsplată din partea Antenelor în campania electorală care bate la ușă.

Acest scandal însă va fi întrerupt din informațiile ajunse în posesia noastră de acțiunile procurorilor DNA.

-Cazul DIPI va lua amploare și sunt mici șansele ca Gabriel Oprea să scape cu imunitatea intactă în acest caz. Dezvăluirile vor continua în dosar și cercetările cel mai probabil se vor extinde ținând cont de faptul că Doi și-un sfert a intrat cu bocancii în anumite combinații care excedau atribuțiilor serviciului fiind bănuit (posibil să apară în curând probe) chiar de poliție politică.

-Nebunia de la Autoritatea de Supraveghere Financiară va ține și ea capul de afiș pentru că piața a fost puternic distorsionată de combinațiile foștilor șefi de la ASF, unele continuate și în mandatul actualei conduceri a autorității

-și… surprize surprize în zona politică. Nume noi ajung în fața anchetatorilor.

E foarte clar că liberalii își vor contina eforturile pentru votul în două tururi la primari. Foarte interesant de urmarit punctele de vedere ale AEP și MAI cu privire la plângerea prealabilă a PNL față de HG-urile referitoare la organizarea alegerilor.

În paralel… și în PNL și în PSD continuă epopeea desemnării candidaților pentru locale. Ambele partide au comandat sondaje la Capitală în urma cărora se vor lua decizii la începutul lunii martie. Există și zvonuri de retrageri de candidați.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: