ANTENA 3 SE MUTA!

24 feb.

Mihai Gâdea a anunțat, în ediția de marți seară a emisiunii ”Sinteza zilei”, că Antena 3 se mută din actualul sediu, confiscat de instanță.

”(…) Nu avem cum să nu ne gândim la toate implicațiile acestor zile, motiv pentru care am luat decizia de a muta tot ceea ce se află în sediile despre care se face vorbire într-un alt loc. Că va fi greu, sunt momente care par așa, imposibile, e adevărat. Dar, pe de altă parte, nu avem cum să așteptăm ca ANAF să vină să ne pună sigiliul pe poartă. (…) Este singura variantă la momentul acesta. Asta nu înseamnă că renunțăm la demersurile în justiție pentru a se face dreptate”, a spus Gâdea, precizând că au început deja demersurile pentru mutare.

Gâdea a făcut și un apel către telespectatorii televiziunii.

„Data trecută am apelat la dumneavoastră să nu mutați telecomanda când difuzăm reclame și m-ați impresionat că ați făcut asta. Mutarea ne costa milioane de euro și, de aceea, vă rog și acum să rămâneți pe Antena 3 în pauza de reclame”, a spus directorul Antenei 3.

„Mi-e acum un rău fizic de nu vă închipuiți numai când mă gândesc la mutare. Nici nu vă închipuiți câte tone de materiale trebuie mutate”, s-a mai lamentat Gâdea.

Anunțul lui Gâdea a venit în contextul în care Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, în calitate de reprezentant al statului, a depus la Judecătoria Sectorului 1 o plângere împotriva Antena TV Group SA, Intact Production SRL, Antena 3 SA și Sangold Development SRL, solicitând evacuarea acestora din imobile care se află în posesia statului.

La rândul său, Antena 3 SA a depus pe 17 februarie în instanță o cerere pentru emiterea unei ordonanțe președintiale care să anuleze procesul de evacuare, început prin notificarea ANAF de săptămâna trecută.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: