PLATFORMA UNIONISTA 2012 A ANUNTAT UN PROTEST DE AMPLOARE MIERCURI LA BUCURESTI,IN FATA COTROCENIULUI!

24 feb.

A fost anunțat un amplu protest in Capitală.

Astfel, susținătorii unirii României cu Republica Moldova vor protesta, miercuri, de la 18.30, în fața Palatului Cotroceni. Manifestanţii vor veni cu scaune, pentru a aminti că 1.000 de basarabeni din Marșul lui Ștefan cel Mare au fost ținuți pe podea la Cotroceni, după ce au parcurs pe jos distanța dintre Chișinău și București, pentru a cere Unirea.

Totodata, platforma Unionistă Acțiunea 2012 anunță că lipsa de răspuns din partea președintelui Klaus Iohannis și a Administrației Prezidențiale la solicitarea de dialog și elaborarea unei strategii coerente pentru Republica Moldova este inadmisibilă, potrivit unor surse citate de Romaniatv.net

„Cele peste 3 milioane de români de peste Prut au nevoie de o soluție rapidă, corectă și stabilă din partea Bucureștiului. Ideea integrării europene este o iluzie pe care nici măcar oficialii de la Bruxelles nu o mai vehiculează. Ca să poată acționa în relația cu Chișinăul, România are nevoie de un Minister al Reunificării, de consilieri specializați, de un Pact Snagov pentru reîntregirea națională, de spațiu informațional comun. Președinția se încăpățânează să ignore proiectul național al Reunirii, drept urmare vom rămâne în stradă până când va da curs dialogului social”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: