JOHANNISTUL -BASIST,RADU BOGDAN DIRECTORUL COTIDIANULUI” NINE O’CLOCK”,L-O PREMIAT PE ASASINUL ECONOMICAL ROMANIEI ,PENALUL KLAUS JOHANNIS!

26 feb.

Președintele Klaus Iohannis a fost desemnat „Omul politic al anului” în cadrul Galei „Premiile Nine O’Clock 25 de ani”, eveniment organizat de cotidianul de limbă engleză „Nine O’Clock”.

Șeful statului nu a putut participa la eveniment „datorită obligațiilor profesionale” și a fost reprezentat de consilierul prezidențial Andrei Muraru.

 

„Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, vă mulțumește pentru acest premiu, care îl onorează, pentru activitatea pusă în slujba României în ultimii 25 de ani și vă urează, totodată, succes și în următorii 25 de ani”, a transmis consilierul prezidențial Andrei Muraru.

Pentru modul foarte activ în care și-a făcut prezența în România, pentru acțiunile și luările de poziție privind întărirea statului de drept și libertăților fundamentale, pentru contribuția adusă la dezvoltarea parteneriatului strategic dintre România și SUA, ambasadorului Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, i-a fost acordat premiul „Cel mai dinamic debut de șef de misiune diplomatică în România”.

Distincția a fost ridicată de Dean Thompson, adjunctul șefului misiunii diplomatice a SUA, deoarece ambasadorul Klemm se afla la Cluj-Napoca.

Un alt premiu oferit de ‘Nine O’Clock’ a fost „Ambasadorul român al anului”, acordat lui Victor Micula, pentru activitatea desfășurată în calitate de ambasador în Ungaria, pentru contribuția la acțiunile bilaterale între România și Ungaria, potrivit motivației juriului prezentată de directorului cotidianului ‘Nine O’Clock’, Radu Bogdan.

 

4 răspunsuri sa “JOHANNISTUL -BASIST,RADU BOGDAN DIRECTORUL COTIDIANULUI” NINE O’CLOCK”,L-O PREMIAT PE ASASINUL ECONOMICAL ROMANIEI ,PENALUL KLAUS JOHANNIS!”

 1. Margarita Bogdanova 5 septembrie 2017 la 6:51 pm #

  In realitate pupincuristii de la Nine O’Clock…(Nine O’Clock inseamna sotul, sotia, fiul din prima casatorie si alte 2-3 persoane) ofera aceste „premii” tuturor celor care se perinda la putere. Nu conteaza culoarea politica, ci doar posibilul sprijin financiar si de alta natura oferit de „omul anului” dupa acest eveniment hilar. Nu degeaba presedintele nu a onorat cu vizita sa acest dezastru de ziar vesnic falimentar, ba inchis, ba redeschis, care se mentine inca prin nu stiu ce subterfugii mai mult sau mai putin legale cunoscute numai de director. DNA, DNA sa vina sa va ia…

  Apreciază

  • octavpelin 6 septembrie 2017 la 11:11 am #

   Cand nu o sa te ascunzi sub nume fals atunci o sa-ti raspund ,I.P.til-am depistat,o zi minunata!

   Apreciază

 2. Margarita Bogdanova 13 septembrie 2017 la 8:16 pm #

  Si trebuie sa-mi fie frica pentru ca mi-ai depistat IP-ul? Sau trebuie sa-ti trimit datele din buletin? Sau pe cele din pasaport? Se pare, majoritatea „ziaristilor” sunt de genul directorului de la Nine. Mai usor cu amenintarile in mediul online. Sunt publice si probele sunt la vedere, nu mai trebuie cautate.

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: