„JUSTITIA SELECTIVA” A REGIMULUI BASISTO-JOHANNIST SCAPA DE PUSCARIE UN NOU PEDELIST ,PE SENATOAREA EXOTICA DOINA TUDOR,PENTRU CA SA RAMANA LOCURI PENTRU PESEDISTII CARE L-AU TRADAT PE PREMIERUL VICTOR PONTA,LA FEL CUM L-AU TRADAT PE PREMIERUL ADRIAN NASTASE!,MULTUMIM ANTENA 3!

26 feb.

Instanța supremă a decis vineri ca senatoarea Doina Tudor să fie cercetată sub control judiciar în dosarul în care este acuzată de complicitate la luare de mită.

Instanța a respins astfel cererea DNA de arestare preventivă a senatoarei. Decizia nu este însă definitivă, poate fi atacată.

Doina Tudor a fost reținută joi de DNA la o zi după ce senatorii au încuviințat reținerea și arestarea sa preventivă.

Senatoarea este acuzată de complicitate la luare de mită în dosarul în care este anchetat fostul vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, George Daniel Tudor. Doina Tudor e acuzată că l-a ajutat în mod direct pe Daniel Tudor, fostul ei soț, să primească suma de 200.000 de euro (din suma totală de 300.000 de euro), pentru ca, în schimb acesta, în calitate de preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, să favorizeze o firmă de asigurări care fusese controlată.

Doina Tudor a declarat vineri, după ce a fost pusă în libertate, că nu există la dosar probe împotriva ei, ci doar supoziții, respectiv declarația unui denunțător, care la rândul lui a fost denunțat de Ilie Carabulea.

„Sunt nevinovată și vom merge mai departe. Până la urmă sunt mulțumită (de soluția dată de instanța supremă — n.r.), dar știți cum este, până la urmă, procuratura va face contestație și nu vreau să mă văd în ipostaza că nu pot să reacționez în niciun fel”, a susținut senatoarea.

Aceasta a mai spus că au fost „groaznice” condițiile din arestul Poliției Capitalei, unde și-a petrecut noaptea de joi spre vineri.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: