CRIZA BEBELUSILOR!,UNDE SUNT TINERII FRUMOSI SI IDIOTI DE LA MULTINATIONALE?,DE CE NU IES SA PROTESTEZE IMPOTRIVA GENOCIDULUI CELOR 45DEBEBELUSI?,LE ESTE FRICA CA SUNT TRADATORII INTERESULUI NATIONAL AL ROMANIEI!

28 feb.

Alţi trei copii cu probleme digestive au fost internaţi în ultimele 24 de ore în spitalele din judeţul Argeş, numărul bebeluşilor spitalizaţi ajungând duminică la 45.

Prefectura Argeş a anunţat că dintre cei 45 de copii cu probleme digestive internaţi în spitale, 32 sunt mai mici de doi ani.

Șase copii cu sindrom hemolitic-uremic mai sunt internați la Spitalul „Marie Curie”, a anunțat, la rândul său duminică, Ministerul Sănătății, într-un comunicat.

„În prezent, în unitatea sanitară bucureșteană sunt internați tot 6 copii cu diagnosticul sindrom hemolitic uremic (SHU). Nu a mai existat nicio internare nouă cu acest diagnostic”, menționează ministerul.

Conform sursei citate, starea de sănătate a copilului internat în secția de terapie intensivă (ATI) este „în continuare gravă, dar stabilă”, micuțul fiind supus procedurilor de dializă peritoneală fără a fi intubat.

„Ceilalți 5 copii se află în continuare internați pe secția de Nefrologie, 2 dintre ei făcând dializă peritoneală”, afirmă ministerul.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: