DIRECTORUL ANTENEI 3 ,JOHANNISTUL MIHAITA GADEA DIN LISA,TRADUCE DECLARATIA MAFIOTULUI TRAIAN BASESCU SI II DECLARA CA SI JUPANU’DAN VOICULESCU RAZBOI TOTAL!

28 feb.

Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, face referire pe Facebook la îndemnul lui Traian Băsescu de a nu mai cumpăra produse care își fac reclamă la Antene, oferindu-le fanilor săi propria explicație în ce privește mesajul fostului președinte: „V-am spus din prima zi că nu e vorba de restituirea unor clădiri, ele erau ale statului din 2014, ci aici e vorba de desființarea celui mai urmărit post de știri și a altor patru”.

„Priviți ce a scris Băsescu Traian pe Facebook! V-am spus din prima zi că nu e vorba de restituirea unor clădiri, ele erau ale statului din 2014, CI AICI E VORBA DE DESFIINȚAREA CELUI MAI URMĂRIT POST DE ȘTIRI ȘI A ALTOR 4. Dovada e și instigarea de mai jos a inculpatului Băsescu. Cred că ne e limpede cine e în spatele întregii operațiuni de suprimare a Antena3! Eu cumpăr doar de la cei care își fac reclama la Antena 3”, a scris Gâdea pe rețeaua de socializare.

Mihai Gâdea a anunțat totodată că Băsescu va fi dat în judecată.
„Îl vom acționa în judecată și îi vom cere despăgubiri uriașe și lui și tuturor celor care au postat mesaje similare. Nici un om politic din lume nu a instigat împotriva cuiva care plătește anual 40.000.000 de euro taxe, ce să mai spui despre un fost președinte?!?”, a scris directorul Antenei 3.

Traian Băsescu, aflat în război deschis cu trustul Intact și cu Dan Voiculescu, i-a îndemnat sâmbătă pe Facebook pe „băsiști”, dar și pe cei care nu sunt “băsişti“ să nu mai cumpere produse care își fac publicitate la Antena 3 și Antena 1.

„Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1! Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice Loreal, a produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi a medicamentului Strepsil. Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgînd bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărît să nu le mai cumpărăm. Dacă sunteţi “băsişti“, atît de atacaţi şi pe nedrept dispreţuiţi de oamenii turnătorului Voiculescu doar pentru că nu-l adoraţi pe turnător şi clica lui, vă rog să nu mai cumpăraţi aceste produse. Şi chiar dacă nu sunteţi “băsişti“, cu siguranţă puteţi înlocui aceste produse cu altele la fel de bune, dar care nu bagă bani în buzunarul turnătorului Voiculescu. şi a clicii lui de la Antena 3. Vă mulţumesc”, a scris Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: