FOSTUL PREMIER VICTOR PONTA ATAC DUR LA PENALUL LUDOVIC ORGAN ,SCUZE ORBAN: „PE CINE INTERESEAZA TUNUL DE 250.DE MILOANE DE EUROI,DAT LA TRANSALPINA?!,UN FLEAC!”

28 feb.

Fostul premier Victor Ponta a comentat, pe pagina sa de Facebook, decizia PNL de a-l pune candidat la Primăria Capitalei pe Ludovic Orban.

Totodata acesta susține că liberalul Ludovic Orban, pe vremea când era ministru al Transporturilor, a semnat documente pentru șoseaua Transalpina care au dus la prejudicierea statului cu 250 de milioane de euro.

”Eu nu am facut nicio plangere penala – a facut Corpul de Control in baza unei activitati de cercetare de cateva luni si un Raport bazat pe sute de documente!!! Iar ancheta a pornit de la imposibilitatea receptionarii lucrarilor!!!
Dar e absolut normal – pe cine intereseaza un prejudiciu pt Statul Roman de 250 milioane de Euro?!?

Un fleac !
Si pe cine intereseaza faptul ca in baza documentelor aprobate personal de Dl Ministru Orban s-a semnat contractul cu Romstrade ( firma Dlui Iordache) , evident fara licitatie, cu doua saptamani INAINTE sa se aprobe de catre Guvern indicatorii tehnico-economici ( adica cea mai directa si clara ilegalitate pt care orice functionar ajunge in maxim 3 zile direct la „racoare”)!
Da, iata ca PNL a inteles „mesajul strazii” si a pus candidat la Bucuresti un politician nou si fara pete, un tanar imaculat!!! Pai Busoi era cam de 10 ori mai bun😀😀😀! Eu zic sa faca alegerile din 10 tururi!” a transmis Victor Ponta.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: