CINICUL,AROGANTUL SI SLUGA OCULTEI MONDIALE,KLAUS WERNER JOHANNIS CARE NU A AVUT NIMIC CU REVOLUTIA ROMANA DIN DECEMBRIE’89,FIIND ABSENT DIN SIBIU,LA FEL CA SI FOSTUL MINISTRU DEJEU ,CARE FUGEA CU O MASINA DE SCRIS DE LA TRIBUNAL ACASA,FACE PE BAND RULANTA REVOLUTIONARI ,O INTREAGA CAMARILA BASISTO-JOHANNISTA CU NUME GRELE PENALE CARE NU AU AVUT NIMIC IN COMUNCU REVOTUTIA DIN DECEMBRIE ’89,ATENTAND LA ADEVARATII REVOLUTIONARI SI DE A MANJI MEMORIA CELOR 1600 DE MORTI CARE AU MURIT PENTRU DREPTATE,ADEVAR ,LIBERTATE IN ACEL DECEMBRIE SANGEROS!,DAR KLAUS IN DISPRETUL SAU FATA DE ROMANI PE CARE IICONSIDERA IOBAGI,ATENTEAZA LA IDENTITATEA SIISTORIA POST DECEMBRISTA A ROMANIEI!DEMISIA!

1 mart.

Președintele României,  Klaus Iohannis, a semnat, miercuri, decretul privind conferirea titlului de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant”.

Vezi AICI lista luptatărilor

Comunicat important de la Palatul Cotroceni, la scurt timp după ce Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind conferirea titlului de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” unui număr de 505 revoluţionari.

În documentul citat, se precizeză că responsabilitate pentru numele celor care apar pe lista celor 505 persoane decorate de președintele Klaus Iohannis aparține Secretariatului de Stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, precum și Comisiei parlamentare a Revoluționarilor din Decembrie 1989.

„În legătură cu informațiile apărute în mass-media referitoare la decretul semnat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, privind conferirea titlului de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant”, Departamentul Comunicare Publică face următoarele precizări:

Titlul de „Luptător cu Rol Determinant” a fost instituit prin OUG 95/2014 pentru modificarea şi completarea Legii recunoștinței faţă de eroii-martiri şi luptători care au contribuit la victoria Revoluției române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viața sau au avut de suferit în urma revoltei muncitorești anticomuniste de la Brașov din noiembrie 1987 nr. 341/2004.

Potrivit acestui act normativ, propunerile pentru acordarea acestui titlu au fost înaintate de către Secretariatul de Stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, cu avizul Comisiei parlamentare a Revoluționarilor din Decembrie 1989.

Conform documentației transmise Administrației Prezidențiale, procedura s-a desfășurat la nivelul instituțiilor abilitate de lege. Aceasta include analiza dosarelor personale, iar decizia acordării acestui titlu, în urma verificărilor, revine în totalitate, din punctul de vedere al legalității și oportunității, Secretariatului de Stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989 și Comisiei parlamentare a revoluționarilor din Decembrie 1989. Acestea din urmă sunt singurele organisme în măsură să ofere clarificări suplimentare.

În temeiul OUG 95/2014, constatând respectarea îndeplinirii procedurilor legale, Președintele României a emis decretul privind acordarea titlului de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant””, se precizează pe site-ul Administrației Prezidențiale.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: