REPUBLICANUL DONALD TRUMP ,CANDIDAT LA PRESEDENTIA USA VEDE EUROPA: „BRUXELLES-UL E UN DEZASTRU!”

2 mart.

Donald Trump, candidatul republican care a dominat ”Super Marțea” alegerilor primare, a declarat în urmă cu o lună ca Bruxelles-ul este ”un loc infect”. Acum, pe valul victoriilor din alegerile primare, Trump spune că Bruxelles-ul este ”un dezastru”.

”Avem o mare problemă. Terorismul radicalismului islamic este problema. Uitați-vă la Germania, uitați-vă la Suedia, uitați-vă la Bruxelles. Unele dintre aceste locuri sunt un dezastru!”, a spus Trump la o conferință de presă în Florida. Multe dintre comentariile primite pe Twitter de Trump după aceasta declarație nu au făcut referire problema imigrației și a terorismului în Europa, ci i-au atras atentia favoritului alegerilor primare republicane că Bruxelles nu este o țară.

”A fost o seară uluitoare”, a spus Trump cu referire la victoriile obținute în șapte state din totalul de 12 în care au avut loc alegeri marti.

Rugat să comenteze pe marginea crizei imigrației, Trump a spus că va permite oamenilor să vină în America, însa ”trebuie să vină legal”. ”Nu vom primi oameni despre care nu avem habar cine sunt, nu avem habar de unde vin și care nu au acte”, a spus Trump.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: