MARTIN SCHULTZ SI UE FAC PE EI DE FRICA CA VIITORUL PRESEDINTE AL USA VA FI REPUBLICANUL DONALD TRUMP!

12 mart.

Uniunea Europeană și Statele Unite „nu sunt pregătite” pentru accederea lui Donald Trump la Casa Albă, a declarat sâmbătă președintele Parlamentului European, Martin Schulz, transmite AFP.

„Europa și SUA nu sunt pregătite pentru un astfel de președinte care, în opinia mea, nu are nicio experiență internațională”, a declarat Schulz la un post francez de știri.

„Trump aparține acelui gen de oameni pe care îi știm și aici în Europa, care au pentru orice lucru un țap ispășitor, însă nici o soluție concretă”, a apreciat președintele Parlamentului European, făcând o paralelă cu ascensiunea „populismului sălbatic” în Uniunea Europeană.

„Dacă ar ajunge în mâinile sale”, puterile de care dispune un președinte al SUA i-ar oferi „adevărate posibilități pentru decizii extrem de periculoase”, crede Martin Schulz.

„Sincer, eu prefer un alt candidat”, a mai spus liderul social-democrat german, afișându-și sprijinul pentru Hillary Clinton, favorită în alegerile primare democrate.

Donald Trump conduce în alegerile primare pentru învestitura republicană la alegerile prezidențiale din noiembrie din SUA, spre nemulțumirea establishment-ului partidului, critic la adresa retoricii sale incendiare.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: