ACEST INDIVID ,BASISTUL ALEXANDRU CUMPANASU CARE A PRIMIT PENTRI INSTITUTUL SAU DE LA TRAIAN BASESCU UN MILION DE EUROI,ARE TUPEU DE A ACUZA CCR CA FACE JOCURILE RUSIEI!,AR TREBUI SA VADA CE-O FACUT TAICA-SU!

14 mart.

A doua sau cine mai ştie a câta oară în ultima săptămână, Alex Cumpănaşu vede agenţii Rusiei din Curtea Constituţională a României. Asemenea viziuni, dacă nu sunt tratate la timp, pot face din cei posedaţi cazuri de real pericol public.

Cum i se iveşte prilejul, cum răspândeşte şi amplifică mesajul. Nu putem să nu ne întrebăm dacă asemenea provocări nu sunt nişte mingi ridicate la fileu celor care acuză România de atitudini inamicale Rusiei.

Dovada recidivei în prostie:

„Ambasador România: ‘Ambasadorul Irlandei despre România'”

Postul de televiziune: „Realitatea TV” din 12.03.2016, ora: 18:30 – Realizator: Alexandru Cumpănaşu

Invitat: Derek Feely, ambasadorul Irlandei la Bucureşti

– Extras –

„A. Cumpănaşu: (…) Observ, fără să am vreo rezervă, că, în aceste zile, Rusia îşi joacă cartea în România. Din păcate, îşi găseşte aliaţi şi acoliţi, atât în instituţiile statului, aşa cum este Curtea Constituţională a României, cât şi în mediul politic. Decizia CCR privind interceptările nu este şi nu trebuie să fie despre un serviciu de informaţii care trebuie controlat atent de către Parlament, ci este vorba despre 80% din clasa politică care, în acest moment, este unită împotriva celor care vor să lupte împotriva fărădelegilor. La rândul lor, comit şi ei greşeli, (…) erori, însă, în vremurile acestea, este foarte important să îţi aperi securitatea. Iar securitatea României este pusă în pericol fix de către cei care trebuiau să o apere. (…) Este, totuşi, o problemă de geopolitică. Deja, (…) în momentul de faţă, Rusia şi partenerii săi din regiune au dat o lovitură foarte puternică în relaţia pe care Statele Unite o au cu Europa şi cu România, în special. Cam asta a fost despre decizia Curţii Constituţionale. (…) Domnule ambasador, (…) dacă ar fi să îmbunătăţiţi ceva la România pentru a o eficientiza, care ar acel lucru? (…)

D. Feely: E un lucru dificil pentru că multe din politicile guvernamentale care sunt implementate şi au fost asumate sunt bune şi se îndreaptă într-o direcţie bună. Nu este o noutate că au fost probleme cu corupţia în România şi nu doar actualul Guvern de tehnocraţi, ci şi următorul va trebui să continue eforturile şi să susţină DNA pentru ca această corupţie să aparţină istoriei. (…) Cred că România a făcut progrese în ultimii ani, chiar şi UE a recunoscut asta în ultimul Raport MCV, aşa încât, dacă aş fi un factor de decizie, aş spune să ne concentrăm, cu mai multă atenţie, pe această problemă şi să o rezolvăm, odată pentru totdeauna. (…)”

Ce să spună domnul ambasador, că nu era să-i dea dreptate!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: