ALINA MAGUREANU ,FOSTA NORA A LUI VIRGIL UNGUREANU ARUNCA PRIN DENUNTUL EI LA DNA,MAFIA POLITICA CRIN ANTONESCU,MUGUR ISARESCU,VIRGIL MAGUREANU,ELAN SCHWARTZENBERG SI ALTI BASISTI IMPLICATI IN ASASINAREA LUI CODRUT MARTA!

14 mart.

Mai mulţi oameni politici, magistraţi şi lideri locali au fost denunţaţi luni dimineaţă la DNA. Plângerea a fost făcută chiar de fosta noră a lui Măgureanu, care a declarat că se simte obligată să spună ceea ce ştie, transmite Antena3.ro.

Printre cei denunţaţi se numără Crin Antonescu, Mugur Isărescu, Virgil Măgureanu, dar şi un prim-procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov şi un judecător de la Tribunalul Bucureşti.

Alina Măgureanu s-a prezentat la DNA unde a formulat mai multe denunţuri referitoare la fapte despre care are cunoştinţă din perioada în care era soţia fiului lui Virgil Măgureanu, fost şef al SRI.

„Mă simt obligată să fac acest lucru”, a declarat Alina Măgureanu, luni, la ieșirea de la DNA.

Potrivit denunţului, Crin Antonescu este vizat de mai multe fapte de corupţie şi asimilate corupţiei, comise atât de el, cât şi de soţia sa, europarlamentarul Adina Vălean, a explicat avocatul Alinei Măgureanu.

„Fals în declaraţile de avere, uz de fals, declaraţii false în înscrisuri private, trafic de influenţă, inclusiv el, cât şi Adina (Vălean – n.red.). Traficul de influenţă s-a făcut atât la Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 la acea vreme, cât şi la Sorin Oprescu, primarul municipiului Bucureşti. Avem şi probe”, a precizat avocatul.

Denunțul depus luni la DNA, semnat de către Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, împreună cu Florin Mihai Ghiulbenghian, vizează ”infracțiuni extyrem de grave comise de mai mulți cetățeni români în ultimii 10 ani”, potrivit unui comunicat de presă al celor doi, citat de Digi24.ro. Lista celor împotriva cărora au fost depuse plângeri îi mai include pe Dragoș Dobrescu, om de afaceri cu interese în afacerile imobiliare, Elan Schwartzenberg, om de afaceri plecat din România, fost soț al Mihaelei Rădulescu, Carmen Daniela Dan, prefect al județului Teleorman, Mihai Gheorghe prim-procuror, și Elena Brândușa Gheorghe, judecător. Lista îl mai include și pe primarul orașului Bragadiru, Vasile Cimpoieru. Lista este deschisă de Crin Antonescu ”fost președinte interimar al României”, după cum menționează cei doi și de Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

În cursul următoarelor săptămâni vor fi depuse noi plângeri penale privind fapte ale celor reclamați la DNA dar și ale altor persoane, afirmă cei doi. Comunicatul de presă remis de Alina Măgureanu și Ghiulbenghian poartă antetul EurHONEST, Fundația pentru Bună Guvernanță și Preîntâmpinarea Corupției, un ONG al cărei președinte condus de Ghiulbenghian. Acesta este mason, om de afaceri deținător al rețelei de case de schimb valutar Edmond, dar și revoluționar.

Alina Măgureanu a mai depus unele plângeri îndreptate împotriva soțului în toamna anului trecut, acuzându-l de violență domestică. „Plângerile sunt nenumărate, sunt plângeri pentru violență domestică împotriva lui Marian Măgureanu (soțul — n.r.), sunt plângeri de intimidare, de amenințare împotriva soților Măgureanu și sunt plângeri pentru fapte de corupție pe care sunt nevoită să le fac publice, pentru că vrem să se termine cu corupția în țara aceasta. (…) Sunt plângeri referitoare la niște amenințări, la niște sechestrări de acte de firmă, sunt foarte multe plângeri, (…) am foarte multe dosare pe rol și de un an mă chinui cu justiția din România și cu instituțiile abilitate, cu secțiile de poliție. (…) Sper să se facă dreptate, sper să se respecte litera legii, sunt foarte supărată pe legea din România și pe cei care reprezintă legea. Am încredere în schimb în DNA, pentru că am văzut că în nenumărate situații și-a făcut treaba. Sper să fiu și eu printre cei care beneficiază de atenția dânșilor”, spunea în octombrie Alina Măgureanu.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: