CINICUL SI AROGANTUL NAZIST ,KLAUS WERNER JOHANNIS I-O TRANSMIS UN MESAJ PRESEDINTELUI REPUBLICII TURCIA RECEP ERGOGAN IN URMA ATENTATULUI DE LA ANKARA IN CARE AU MURIT PESTE 67 DE PERSOANE!

14 mart.

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis președintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, un mesaj de condoleanțe în care condamnă cu „fermitate” atacul terorist care a avut loc duminică în Ankara.

„Am primit cu tristețe vestea atentatului care a avut loc la Ankara în seara zilei de 13 martie 2016. Vă asigur că România este alături de dumneavoastră și de poporul turc în aceste momente grele și doresc să transmit cele mai sincere condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața, cât și tot sprijinul pentru autoritățile din Turcia. România condamnă cu fermitate acest nou atac soldat cu numeroase victime nevinovate şi rămâne angajată să lupte alături de Turcia şi comunitatea internaţională împotriva terorismului. Vă rog primiţi, stimate domnule Preşedinte, asigurarea înaltei mele consideraţii”, spune Iohannis în mesajul transmis lui Erdogan prezentat de Administrația Prezidențială.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: