FOSTUL PREMIER AL ROMANIEI,VICTOR PONTA NU RECUNOASTE CELE”17 INFRACTIUNI”IN FATA COMPLETULUI ICCJ,IN DOSARUL FABRICAT IMPOTRIVA SA TURCENI-ROVINARI!

18 mart.

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat, vineri, în jurul orei 11.45, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde se judecă primul termen pe fond în dosarul „Turceni – Rovinari”, în care acesta este acuzat alături de senatorul Dan Șova, dar și alte persoane.

Update: Ponta nu recunoaște faptele de care acuzat

Fostul premier le-a spus vineri magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție că nu recunoaște faptele de care este acuzat în dosarul Turceni-Rovinari și nu dorește să fie judecat prin procedura simplificată.

Următorul termen are loc pe 5 aprilie, când vor începe audierile, Laurențiu Ciurel urmând să fie primul care va da o declarație în sala de judecată.

La ieșirea din sediul Înaltei Curţi, Victor Ponta și Dan Șova au refuzat să dea declarații presei. Fostul premier a glumit cu jurnaliștii spunând că „într-o viață anterioară” le-ar fi răspuns la întrebări.

Ponta nu a făcut nicio declaraţie înainte de a intra în sediul instanței. Și Șova a ajuns vineri dimineață la Înalta Curte de Casație și Justiție, fără a face declarații.

Procesul a început prin citirea de către un magistrat-asistent a rechizitoriului întocmit de procurori.

Fostul premier și senatorul PSD au fost trimiși în judecată în toamna anului trecut. Ponta este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis în calitate de avocat, acuzații pe care acesta le neagă.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: