PREMIERUL VICTOR PONTA DESPRE NAZISTUL KLAUS JOHANNIS,CARE SUSTINE CA SI ADVERSARII SAI ,CA ANUL 2015 A FOST ANUL CEL MAI BUN PENTRU ECONOMIA ROMANIEI,DAR ACEST KLAUS SI-A FOLOSIT TOATE „PARGHIILE DE PUTERE” PENTRU A SCHIMBA GUVERNUL LETIM PONTA CARE A GESTIONAT „REZULTATELE ECONOMICE EXCEPTIONALE!”,ACEST INDIVID JOHANNIS NU ESTE DILETANT CI TRADATOR AL INTERESULUI NATIONAL AL ROMANIEI!”

18 mart.

 

Victor Ponta susține că atât prietenii cât și adversarii săi consideră că anul 2015 a fost cel mai bun pentru economia României, după criza din 2008 și evidențiază faptul că președintelui Klaus Iohannis și-a folosit toate „pârghiile de putere” pentru a schimba Guvernul care a gestionat „rezultate economice excepționale”.

„Da, toată lumea (prieteni, adversari, analiști, oameni simpli) a fost de acord că anul 2015 a fost cel mai bun an pentru economia României după Criza din 2008 — taxe mai mici, salarii și pensii mai mari, exporturi și investiții în creștere, cca. 5 miliarde Euro fonduri europene nerambursabile pentru agricultură și coeziune, împrumuturi ieftine fără acord cu FMI, etc.! Cum se poate atunci eticheta un Președinte al unei țări care își folosește toate „pârghiile” de putere pentru a schimba Guvernul care a gestionat aceste rezultate economice excepționale?! Cred că „diletant” nu este suficient! Voi cum l-ați cataloga?”, a scris Ponta, pe pagina sa de socializare, cu referire la declarația lui Iohannis privind situația economică a țării.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, înainte de plecarea la Bruxelles, că procedura prin care economia statelor din UE este evaluată reprezintă o temă fără emoții în Consiliul European, însă a subliniat că trebuie consolidată clasificarea României ca țară fără dezechilibru macroeconomic.

„O temă care nu va da emoții, dar care țin să o menționez este ‘Semestrul european’. ‘Semestrul european’ este, în esență, o procedură prin care economia țărilor din UE este evaluată”, a spus Iohannis.

El a precizat că România, până de curând, a fost în situația unei economii declarate cu dezechilibru macroeconomic, însă, în ultimul raport, a fost scoasă din această categorie.

„Este un progres semnificativ obținut în ultima perioadă de România, sigur, trebuie consolidată această clasificare, trebuie înaintat un program care înlătură deficiențele care încă există în economia românească, dar, sub linie, este un progres îmbucurător”, a arătat șeful statului.

 

SURSA :http://activenews.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: