PREMIERUL MILIARDARULUI AMERICAN DE ORIGINE EVREIASCA,GEORGE SOROS,JULIEN CIOLOS LUAT LA INTREBARI SI HUO DE ECOLOGISTII DIN ALBA!

21 mart.

Înaintea unei întâlniri cu autoritățile din Alba, premierul Dacian Cioloș a fost chestionat de reprezentanții unor asociații ecologiste, care i-au înmânat și o sesizare privind problemele de mediu din municipiul Sebeș.

Aceștia îi solicită primului-ministru să intermedieze o întâlnire cu ministrul de resort, Cristiana Pașca Palmer, după ce aceasta a promis că va ajunge la Sebeș, ceea ce nu s-a întâmplat.

Reprezentanta Asociației „Prima Natură”, Monica Vlad, spune că în vara trecută la Sebeș a fost depășit în mai multe rânduri indicatorul la ozonul troposferic, despre care a susținut că este foarte nociv, dar că Agenția pentru Protecția Mediului Alba ar fi transmis că datele ar fi fost distorsionate.

„Vrem să vă informăm în legătură cu Sebeșul. (…). Doamna ministru al mediului a promis, într-o conferință de presă, că va veni la Sebeș, însă nu am primit niciun răspuns concret până acum data la care va fi. (…). Este o problemă foarte mare cu poluarea (la Sebeș—n.r.). Sunt două procese ale Ministerului Mediului cu societatea Kronospan. Până în acest moment s-au pierdut ambele procese. Unul este cu recurs și urmează să se facă recurs la cel de-al doilea proces”, a spus Monica Vlad, potrivit Agerpres.

„Deci avem foarte multe probleme și v-am ruga, dacă aveți timp și dumneavoastră, să citiți aceste hârtii”, i-a mai spus premierului reprezentanta ONG-ului.

Cioloș a afirmat că ministrul mediului o să se deplaseze la Sebeș pentru a discuta despre problemele ridicate de asociație.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: