AMBASADA ROMANIEI IN REGATUL BELGIEI TINE LGATURA PRMANENTA CU MAE,IN URMA EXPLOZIILOR DE MARTI DIMINEATA DE LA AEROPRTUL DIN BRUXELLES!,PANA LA LA ORA ACEASTA NU SUNT VICTIME DIN RANDUL TURISTILOR ROMANI!

22 mart.

Ministrul român de Externe a anunțat marți că face verificări pentru a afla dacă printre victimele exploziilor de la aeroportul din Bruxelles se află cetățeni români.

„Ca urmare a exploziilor înregistrate în cursul dimineţii de astăzi la aeroportul din Bruxelles, Ambasada României în Regatul Belgiei a întreprins în regim de urgenţă demersurile legale pe lângă autorităţile locale, inclusiv pe lângă autorităţile aeroportuare şi reprezentanţii biroului TAROM de la Bruxelles, în vederea obținerii unor informaţii suplimentare cu privire la circumstanțele producerii incidentului şi cetăţenia persoanelor afectate.

Ambasada României în Regatul Belgiei menţine contactul cu autorităţile locale şi este pregătită să acorde asistenţă consulară de specialitate în limita competenţelor legale”, este comunicatul transmis de reprezentanții instituției.

Marți dimineață, două explozii au avut loc pe aeroportul din Bruxelles. Potrivit primului bilanț al presei, ar exista cel puțin 11 morți și peste 20 de răniți.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: