CINICUL SI AROGANTUL CETATEAN GERMAN ,SLUGA OCULTEI MONDIALE,PENALUL KLAUS JOHANNIS DESPRE EXPLOZIIILE DE LA BRUXELLES:”TERORISMUL A RAMAS IN INIMA EUROPEI!”

22 mart.

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a făcut primele declaraţiile privind exploziile din aeroportul din Bruxelles, în deschiderea unui eveniment dedicat francofoniei.

Președintele a precizat că, „dacă se confirmă ipoteza unui atentat”, atunci este un eveniment care ne arată că terorismul a rămas în inima Europei, subliniind faptul că solidaritatea trebuie să rămână un lucru „foarte important”.

„Noi suntem îngroziţi şi întristaţi şi folosim acest prilej pentru a exprimă întreagă compansiune şi condoleanţe celor loviţi de acest incident, autorităţilor belgiene, poporului şi cred că dacă se confirmă ipoteza unui atentat, este un eveniment care ne arată că terorismul a rămas în inima Europei. Suntem extrem de îngrijoraţi şi vom urmări evoluţia de la Bruxelles. Nu am vrut să trec peste acest incident. Acesta vine să sublineze lucrul foarte important: solidaritatea noastră”, a mai spus Iohannis.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: