REACTIA RAPIDA A REPUBLICANULUI DONALD TRUMP,CARE VA CASTIGA ALEGERILE PREZIDENTIALE IN USA CU PRIVIRE LA ATENTATELE TERORISTE DE LA BRUXELLES:”SE VA INTAMPLA SI LA NOI!”

22 mart.

Este puţin probabil ca Donald Trump, favoritul republicanilor americani în cursa pentru Casa Albă, să fi ştiut ce se întâmplă şi mai cu seama ce urma să se întâmple la Paris, Bruxelles sau pe rutele migraţioniste din Balcani, în momentul în care a început să ceară construirea unui zid care să oprească intrarea imigranţilor mexicani în SUA.

În scurt timp, Trump nu mai era singurul care să apere asemenea poziţii. Au urmat premierul ungar Viktor Orban cu al sau gard la graniţele cu vecinii, au urmat statele din Balcanii de Vest şi apoi Austria.

Pe 22 martie, Donald Trump a nu a ratat momentul tragic al atentatelor de la Buxelles pentru a-şi susţine poziţia. Trump scrisese deja pe reţele de socializare, în ianuarie, că Bruxelles-ul a ajuns o “gaură împuţită”.

Acum el scrie astfel: “Vă amintiţi ce loc frumos şi sigur era Bruxelles-ul? Nu mai este aşa! Eu aş închide graniţele. Musulmanii trebuie să fie mai deschişi cu poliţia. Trebuie să spună când văd cum oamenii fabrică bombe în apartamentele de la parterul cladirilor. Acesta este doar începutul. Va fi tot mai rău. Este scăpat de sub control. Nu-i putem lăsa pe aceşti oameni să vină în ţara noastră. Ei nu se asimilează în societate. Se întâmplă ceva diferit. Musulmanii trebuie verificaţi foarte, foarte atent. Musulmanii nu se asimilează usor în alte ţări. Ceva nu e în regulă. Probabil se va întâmpla şi aici”.

2 răspunsuri sa “REACTIA RAPIDA A REPUBLICANULUI DONALD TRUMP,CARE VA CASTIGA ALEGERILE PREZIDENTIALE IN USA CU PRIVIRE LA ATENTATELE TERORISTE DE LA BRUXELLES:”SE VA INTAMPLA SI LA NOI!””

  1. Zeus Ludus 23 martie 2016 la 9:30 am #

    Apreciat de 1 persoană

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: