PLENUL CSM A ESPINS JOI ,CEREREA JUDECATOAREI CAMELIA BOGDAN DIN DOSARUL „TELEPATIA”,CARE RAMANE CU ONOAREA PATATA!

24 mart.

Foto luju.ro

Foto luju.ro

Plenul CSM a respins, joi, cererea judecătoarei Camelia Bogdan de apărare a reputației profesionale, care a acuzat că a fost supusă unui adevărat „linșaj mediatic” de către Antena 3 și portalul Lumea Justiției. Cererea judecătoarei a fost respinsă cu scorul de 13 – 4.

Anterior deciziei de respingere a cererii, judecătoarea le ceruse unora dintre membrii CSM să se abțină la judecarea cererii sale de apărare a reputației profesionale, pe motiv că nu ar putea fi obiectivi.

Aceasta i-a nominalizat pe membrii CSM Marius Tudose, Alexandru Șerban, Adrian Bordea, Norel Popescu și Corina Dumitrescu, dar și pe judecătoarea Monalisa Neagoe, care anunțase deja că se abține de la judecarea cauzei.

„Eu vă dau posibilitatea să apreciați cu privire la imparțialitatea dumneavoastră, deoarece nu doresc să formulez cereri de recuzare, dar, dacă totuși se consideră că atitudinea mea este abuzivă, (…) o să facem eventual și cererile de recuzare. Dar o să dau posibilitatea colegilor mei să aprecieze cu privire la imparțialitatea dumnealor”, a spus Camelia Bogdan în ședința CSM.

Unii membri CSM au respins ca nefondate acuzații, iar alții au părăsit sala în care se desfășura ședința plenului Consiliului.

„Era mai simplu dacă spunea cine vrea să o judece”, a spus judecătorul Norel Popescu, unul dintre cei acuzați de incompatibilitate.

Camelia Bogdan i-a sugerat ulterior și Alinei Ghica să se abțină, invocând „niște zvonuri răutăcioase” cărora nu le-a dat crezare, dar care ar indica o posibilă situație de incompatibilitate.

Camelia Bogdan este judecătoarea care a făcut parte din completul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu în dosarul ICA.

 

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: